• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najkraća Obradovićeva konferencija u Evroligi! Željko čekao pitanja, Grci nisu rekli ni riječ

Trener Partizana Željko Obradović nije imao o čemu da priča jer grčki novinari nisu pitali ništa!

 Obradović izjava nakon Panatinaikosa Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Screenshot

Košarkaški Partizana poraženi su od Panatinaikosa u 22. kolu Evrolige (84:71) u meču koji je obilježio izuzetno sporan transparent domaćih navijača. Meč su odlučile izgubljene lopte Partizana i prazan hod u četvrtom periodu meča, što je Željko Obradović i istakao na jednoj od najkraćih konferencija za medije u njegovoj bogatoj karijeri.

Umjesto uobičajenog razgovora sa medijima, koji Željku Obradoviću ne pada teško, sada je u tek nešto više od minut sumirao meč odigran u Atini. nakon što je ispričao šta je odlučilo meč, čestitao Panatinaikosu i poželio sreću bivšem klubu, trener Partizana je mogao da napusti salu jer nijedan grčki novinar nije postavio pitanje.

"Prvo bih želio da čestitam Panatinaikosu na ostvarenoj pobjedi večeras. Bila je ovo veoma teška utakmica, veoma agresivna za oba tima. Poraženi smo na ovoj utakmici zbog previše izgubljenih lopti i loše donesenih odluka, posebno u četvrtoj dionici. Panatinaikosu želim mnogo sreće u budućnosti", rekao je na početku Željko Obradović i vjerovatno očekivao neko pitanje, ali... Grčke kolege ništa nije zanimalo.

Podsjećamo, Željko Obradović je od 1999. do 2012. godine bio trener Panatinaikosa i u tom periodu grčki tim je bio najdominantniji u Evropi. PAO je pod Obradovićevom komandom osvojio 11 titula, sedam Kupova Grčke, kao i pet trofeja u Evroligi - zbog toga je još čudnije što ga grčki novinari ništa nisu upitali na konferenciji. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC