• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović govorio o Lesoru pred Panatinaikos: On postavlja najbolje blokade u Evroligi!

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović obratio se javnosti pred meč Panatinaikos - Partizan.

 panatinaikos partizan željko obradović najava  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

KK Partizan u srijedu putuje na gostovanje Panatinaikosu i moraće da spremi posebnu odbranu od centra Matijasa Lesora, svog asa iz prošlih sezona. Željko Obradović, pod čijim je vođstvom Francuz postao jedan od najboljih igrača Evrolige, naravno da zna šta je ključ u odbrani od "petice" Atinjana.

"Matijas Lesor živi od spoljnih igrača Panatinaikosa, ako to nekome nije najjasnije. On je igrač koji postavlja najbolje blokade u Evroligi, otvara se poslije blokada, a ima vrhunske igrače koji mu pomažu da daje lak koš i to je nešto što je radio i kod nas", kazao je Obradović.

"Žoc" će sigurno opet dobiti poseban doček u Dvorani OAKA, u kojoj je predvodio Panatinaikos do pet titula prvaka Evrope.

"Godinama je tako i dole se zna moj odnos sa Panatinaikosom, zna se kako me dočekuju navijači i ne vjerujem da će to da bude nešto drugačije. I dan-danas kada dođem dole na trening na dan utakmice, navijači dođu", kazao je Obradović.

Upitan je za tim koji sada vodi Ergin Ataman i koji dočekuje crno-bijele sa skorom 13-8, dok je Partizan na učinku 11-10.

"Panatinaikos je tim koji je u izvanrednoj formi, igraju dobro, znamo da će biti fenomenalna atmosfera, poslije dugo vremena PAO se nalazi u vrhu u Evroligi, napravili su tim koji zaslužuje respekt, ali vjerujemo da i mi imamo svoje šanse i da možemo da odigramo dobru utakmicu".

Uz razgovor o utakmici, Željko Obradović govorio je i o Dejanu Milojeviću, srpskom treneru i košarkaškom asu koji je doživio infarkt u Americi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC