• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nismo mi "Cigani", nego "Grobari"! Željko Obradović čuo skandiranje i odgovorio Zagrepčanima

Trener crno-bijelih u centru pažnje u Hrvatskoj

 Obradović o skandiraju Cigani u Zagrebu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Utakmica Cibona - Partizan izazvala je veliku pažnju hrvatske javnosti, "Draženov dom" bio je ispunjen, a prva zvijezda je naravno bio Željko Obradović, najveći trener Evrope koji je srdačno dočekan. Međutim, dok su domaći pružali dobar otpor šampionu iz Beograda, sa tribina se začulo skandiranje prema sudijama: "Cigani, cigani". Na to je reagovao Željko Obradović.

"Željko je publici odgovorio sa smeškom, aludirajući na Zvezdin nadimak. 'Pa nismo mi 'Cigani', mi smo 'Grobari'", javio je novinar Večernjeg lista Dražen Brajdić sa utakmice.

"Osim solidne Cibonine igre vidjeli smo i dobro navijanje i poticajno skandiranje, kao u dobra stara vremena, no crno-bijeli su bili prejaki. Nisu mljeli kao 'parni valjak' ali su rutinski došli do bodova", navedeno je u istom tekstu.

Posle utakmice, Željko Obradović se srdačno pozdravio sa Aleksandrom Acom Petrovićem, a mnogi su primetili i scenu na konferenciji za novinare. Predstavljajući goste iz Beograda, mlada voditeljka rekla je samo ime trenera Željka Obradovića, dok je Ognjena Jaramaza predstavila samo sa "košarkaš Partizana".

"Zove se Ognjen Jaramaz", dobacio joj je Obradović, na šta se onda očigledno još više zbunila, boreći se sa tremom. "Žoc" joj nije zamjerio to što nije znala ime igrača, već joj je na kraju konferencije zahvalio, uz riječi: "Hvala vam lijepo, veoma ste ljubazni".

Željko Obradović
Izvor: YouTube/Cibona Basketball

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC