• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"E, sad ću da se isplačem!" Obradović povisio ton: Ko misli da je Partizan srećno pobijedio?

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović poslije senzacionalne pobjede Partizana hvalio svoje igrače.

 željko obradović o utakmici partizan makabi  Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Screenshot

Željko Obradović čestitao je svojim igračima za "nevjerovatan povratak i motivaciju u drugom poluvremenu" protiv Makabija, pošto je Partizan "obrisao" 24 poena razlike Makabija i na kraju slavio 88:79. Želio je Obradović da posebno istakne Jaramaza zbog odbrane, Doužera i Nanelija zbog napada, a Trifunovića i Smailagića zbog energije uprkos tome što su iza njih povrede, da bi potom vrlo emotivno govorio o svom timu.

"Partizan nema mentalitet pobjednika? Svačije mišljenje poštujem, ali naravno da to nema veze s istinom. Ja se ne vezujem za to. Uz sve uvažavanje, ja to niti slušam niti me interesuje. Ne ulazim gdje je bilo kakav komentar utakmice, posebno te društvene mreže. Mene to ne zanima. Ja imam svoj posao i radim ga, dajem sve od sebe. da li je dovoljno ili nije", rekao je Obradović.

"Juče sam imao razgovor sa igračima, gledali smo najbitnije dijelove utakmice iz Istanbula, pokazali smo dobre i loše stvari, rekao sam im da je ovdje prilika da napreduju - i igrački i ljudski. Rekao sam im da je to prilika i za mene da napredujem kao čovjek. Ja nisam neko ko zna sve, i ja učim, učim tako što četiri sata gledam utakmice sa stručnim štabom. Oni su odradili sjajan posao i dobio sam sjajne informacije, rekao sam im da urade šta treba. Glavni trener bez pomoćnika koji su odani, nema šanse. Sve što sam uradio je zahvaljujući stručnom štabu. Biće padova i uzleta, ali da probamo da budemo bolji svaki dan. Rekao sam im da ih mnogo volim. To je istina. Oni su moji igrači, koliko god djelovalo da se nerviram, pravim korekcije, znaju da ih volim", naglasio je Obradović koji je potom upitan za "lošu igru svog tima".

Zato je prvo Obradović ironično odgovorio, a zatim je stao u odbranu svojih košarkaša i poručio da apsolutno vjeruje svojim igračima i da ih zato brani: 

"Ja ću sad da odem da se isplačem poslije pobjede koliko smo loše igrali. Je l' vam ovo odgovor koji očekujete? Ja stvarno ne razumijem neke stvari. Poslije ovakve utakmice, gdje su ljudi izginuli, da smo odigrali prepametno u napadu, vi me to pitate? Rekao sam im da su me učinili ponosnim, tu nema šta više da se doda. Vi ste jedina osoba da misli da je Partizan srećno dobio večeras? Slobodno recite, možda ja ne razumijem?", ispitivao je "Žoc" prisutne novinare.

Objasnio je potom i da je "samo njegova odluka što Vukčević i Anđušić nisu igrali", dok je rekao da je pred Partizanom sada težak period: "Imamo još 13 utakmica, moramo ovako i na strani da odigramo, tako da nas čeka mnogo težak posao, ali... Valjda kad imaš izazov, moraš da daš maksimum", naglasio je trener Partizana.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC