• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pričali da fali, a bolje da nije igrao!" Vlade Đurović: Ako Partizan ne dobije, isto kao Zvezda!

Autor Dragan Šutvić

Vlade Đurović nezadovoljan zalaganjem Zeka Ledeja u meču protiv Fenerbahčea i poručuje da je meč sa Makabijem "must win" za njih.

 vlade đurović o zeku ledeju  Izvor: MN Press/Arena Sport/screenshot

Partizan je izgubio četiri od pet posljednjih utakmica u Evroligi, a posebno bolno bilo je u utorak na gostovanju u Istanbulu gdje je Fenerbahče napravio preokret i slavio (91:76). Srpski trener Vlade Đurović je tokom gostovanja na "Areni Sport" poručio da takva partija ne smije da se ponovi večeras protiv Makabija (20.30), dodavši da ako crno-bijeli izgube i protiv Izraelaca, tada će se i njihova situacija ozbiljno zakomplikovati - kao i Zvezdina.

"Šta reći kad vodiš 17 razlike, pa izgubiš sa 15...", kazao je razočarani Vlade Đurović i konstatovao da su pojedine stvari bile nedopustive: "I mnogo slabije ekipe to ne bi dozvolile. Ledej i Doužer kao da nisu bili na terenu. Ledej nije bio na terenu prošlu utakmicu i svi su pričali da nedostaje, a ovo kako je igrao - bolje da nije!"

Đurović je kritikovao Partizan i zbog "run and gun" košarke, odnosno stalne potrebe crno-bijelih da "jure" za rivalom koji je bio daleko precizniji: "Tada plejmejker mora da uhapsi loptu i da kaže svima da 'olade'. Čekaj malo, stani, pa vidiš da ti ništa ne ide! Nevjerovatno je kako su izgubili i to je utakmica koja je mogla da se dobije", naglasio je poznati srpski trener i potom se osvrnuo na večerašnji meč Partizana u beogradskoj areni protiv Makabija.

"Partizan ima veliku šansu i večeras mora da dobije Makabi. Ako izgubi, doći će u situaciju kao Zvezda da mu je jako teško. Makabi je dobar, gledao sam ih uživo protiv Virtusa i pokazali su da imaju fantastične individualce, svi su nezgodni, mangupi, namazani... Partizan večeras ima teškog protivnika i mora da dobije i tu nema nikakve dileme. Ne treba da jure, da misle da će dati 90, pa kao da vidimo njih. Mora odbrana da se pojača, skok da bude dobar, Makabi ima i sedam-osam Amerikanaca koji su prošli sito i rešeto, neće se uplašiti ni publike i jedva je čekaju. Odmorni su, tu su u Beogradu. Teška utakmica, ali Partizan mora da dobije i dobiće", naglasio je Vlade Đurović.

Podsjetimo, Partizan poslije 20 kola Evrolige ima skor 10-10.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC