• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se oglasio zbog Bruna Kabokla: Italijani zaprijetili, Ostoja Mijailović sve objasnio

Ponovo su se pojavile glasine o tome da bi Partizan mogao da bude u problemu zbog neraščišćenih računa Bruna Kabokla sa bivšim klubom, ali sada je tačku na to stavio Ostoja Mijailović.

 Ostoja Mijailović o Kaboklu Izvor: ATA Images/Dušan Milenković/MN Press

Partizan se opet našao u centru pažnje zbog situacije sa Brunom Kaboklom. Brazilski centar je tokom sezone pojačao crno-bijele i pokazao se kao odličan dodatak timu Željka Obradovića, ali je od početka priče oko toga da treba da stigne u Beograd bilo problema. Imao je Kaboklo nerazjašnjene račune sa bivšim klubom Venecijom... 

Sada smo ponovo vidjeli informacije da je ugovor sa Partizanom predmet sporta u Italiji, pošto je italijanski sud presudio u korist Venecije, ali se povodom cijelog slučaja oglasio Ostoja Mijailović. Predsjednik KK Partizan je pojasnio da su crno-bijeli platili obeštećenje i da nema razloga da bude bilo kakve arbitraže ili spora kada je u pitanju njegov ugovor.

"KK Partizan je po odluci FIBA platio obeštećenje od 150.000 evra i za igrača dobio LOC (letter of clearence) bez kojeg on ne bi ni mogao da bude registrovan. Samim tim, situacija je čista i na nju ne može da utiče nikakva odluka arbitraže koja za ovaj slučaj nije ni nadležna”, prokomentarisao je cijeli slučaj Ostoja Mijailović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC