• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je kažnjen, traži se krivac! Crno-bijeli objavili saopštenje: Pregledaju se snimci...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

KK Partizan upozorio svoje navijače da ne nanose štetu klubu.

 Evroliga kaznila Partizan Izvor: MN PRESS

KK Partizan kažnjen je odlukom "disciplinaca" Evrolige sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta u teren na utakmici Partizan - Makabi. "Klub apeluje na navijače da budu skoncentrisani na utakmicu i da ne čine ništa što bi klubu načinilo štetu", saopštili su crno-bijeli.

"Istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih ipak izolovanih incidenata su u toku. Istovremeno, Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmjere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu nanijeti finansijsku i reputacionu štetu nije mjesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin. Uz sva razumijevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osjećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsjećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan."

"Karakteristična atmosfera u crno-bijeloj Areni i gromoglasna podrška na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom svijeta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju. Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-bijelu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način!", poruka je Partizana.

Crno-bijeli će sljedeću utakmicu u Evroligi igrati u petak od 20.15 protiv Panatinaikosa u Atini, a potom će pred Grobarima ugostiti Žalgiris u petak, 26. januara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC