• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandalozan transparent navijača Panatinaikosa! Željko im donio pet Evroliga - oni vrijeđaju Partizan

"Mi vas je*emo, Hrvatska vas je*e, vaša braća su zaključana u školi", pisalo je na transparentu.

 Transparent navijača Panatinaikosa Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana u 22. kolu Evrolige gostuju u Atini na terenu koji dobro poznaje Željko Obradović, jer je svojevremeno sa Panatinaikosom bio najuspješniji u Evropi - čak pet puta. Ipak, crno-bijele je u Atini dočekalo neprijatno iznenađenje. Nakon što je Obradović pozdravljen aplauzima - stvarno ne bi bilo prikladno drugačije - najvatreniji navijači grčkog kluba raširili su uvredljiv transparent "Mi vas je*emo, Hrvatska vas je*e, vaša braća su zaključana u školi!"

Ostaje nejasno na šta su tačno aludirali navijači Panatinaikosa, ali jasno je da ovakvo ponašanje nije nimalo pristojno za utakmicu Evrolige. Inače, najvatreniji navijači Panatinaikosa u prijateljskim odnosima su sa grupom "Bad Blue Boys" koja prati Dinamo iz Zagreba, pa vjerovatno odatle dolazi pominjanje Hrvatske na tribinama... Da li su "braća" koju pominju navijači PAOK-a, sa kojima su Grobari u dobrim odnosima, vjerovatno ćemo saznati narednih dana. Pogledajte uvredljivi transparent.

Podsjećamo, Željko Obradović je najtrofejniji evropski trener sa devet titula u Evroligi, a čak pet je osvojio na klupi grčkog tima. Prvi kontinentalni trofej Žoc je prigrabio kao trener Partizana, zatim je Evropu pokorio sa španskim timovima Huventudom i Realom, prije nego što je u Atini počeo dominaciju. Panatinaikos je bio šampion Evrope 2000, 2002, 2007, 2009 i 2011. godine, da bi Obradović za sada posljednju titulu uzeo kao trener Fenerbahčea.

Ako ni zbog čega drugog, Željko zbog pet evroligaških titula, 11 trofeja u grčkom šampiona i sedam trofeja u Kupu Grčke nije zaslužio da vidi ovakvu poruku na tribinama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC