• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Biće katastrofa protiv Partizana!" Ergin Ataman: Kakva žurka!? Ako to misle moji igrači...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ergin Ataman je bio jako kritičan prema svom timu pred meč sa Partizanom od 20.15.

 Ergin Ataman najavio utakmicu Panatinaikos Partizan Izvor: Savino Paolella/IPA Sport / ipa- / PA Images / Profimedia

Partizan se u petak od 20.15 sastaje sa Panatinaikosom u Atini i to bez pomoći svog kapitena i najjboljeg igrača Kevina Pantera. Pred taj meč se oglasio i trener "zelenih" iz Atine Ergin Ataman. Pitanja novinara pred ovaj meč mu se nisu baš svidjela...

Grčki novinari su ga pitali da li očekuje "žurku" u OAKA areni na meču sa Partizanom, na šta je turski stručnjak istakao da je to nešto najgore što može da se desi za njega i njegov skupo plaćeni tim. 

"Najgora stvar je očekivati 'žurku'. Nismo radili dobro cijele nedjelje, imali smo povrede i bolesne igrače, nismo spremni za ovaj meč. Najgore je 'mati žurku' prije nego što pobijedite na meču. Ako mislimo da ćemo slaviti, kao što moji igrači misle cijele nedjelje desiće nam se katastrofa", rekao je Ergin Ataman.

Njegov presklupi tim ove sezone igra promjenljivo, ali je PAO uspio da u drugom dijelu sezone ipak uigra svoju potpuno novu ekipu i da se probije do gornjeg dijela tabele. Ipak pred ovaj meč je Ataman više puta istakao da nije zadovoljan trenutkom u kome se njegova ekipa nalazi.

"Imaćemo mnogo navijača ovdje i oni će nam dati mnogo dobre energije. To je jedino poztiivno. Nadam se da će momci sa ovom energijom imati veću motivaciju. NIsam vidio dobru motivaciju i dobru energiju ove nedjelje", rekao je za grčke medije Ergin Ataman. 

U prvom dijelu sezone u "Beogradskoj areni" Partizan je savladao Panatinaikos 92:87 i to nakon produžetka, pošto je poslije 40 minuta bilo 78:78. Na tom meču je sa 23 poena i pet skokova briljirao Zek Ledej. Ipak tada je pobjedu ključnim poenima donio Kevin Panter, koga sad neće biti u timu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC