• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesor zakucao Partizan u Atini: Kaboklo grešio, Panter falio, a Doužer nije mogao sam

Autor Haris Krhalić

Partizan izgubio od Panatinaikosa u Evroligi.

 Partizan poražen u Atini od Panatinaikosa Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan je izgubio od Panatinaikosa u 22. kolu Evrolige - 84:71. Sada je na skoru 11-11. Vidjelo se koliko nedostaje kapiten, pošto je igrao bez Kevina Pantera koji je zbog bolesti ostao u Beogradu. Pi Džej Doužer igrao je sam (16 poena, 8 asistencija, 7 skokova, 6 ukradenih lopt), ali je Bruno Kaboklo previše griješio.

Domaći tim pokrenuo je Matijas Lesor koji je uz zvuk sirene za kraj treće dionice zakucao i tako podigao svoj tim. Posljednja dionica počela je serijom 6:0, poslije toga je Slukas pogodio važnu trojku, a Lesor je stavio tačku na meč.

"Znali smo da situacija nije dobra zbog problema i da je Partizan jak u odbrani i da moramo da budemo agresivni. Nismo to radili tokom tri četvrtine, posebno je Doužer davao dosta lakih poena. Kada smo u posljednjoj dionici to unaprijedili, donijelo je rezultat, važna pobjeda. Nisu nam dali da igramo svoju igru, izborili smo se i uradili pravi posao u posljednjem kvartalu za bitan trijumf", rekao je Ataman poslije meča.

PANATINAIKOS: Kalaicakis, Moraitis, Slukas 10 (4as, 4 izg.l), Samonturov, Papapetru, Grent 4 (5as, 4uk.l, 2 izg.l), Nan 21 (5 izg, 4as), Lesor 14 (9sk), Adetokumbo 6, Grigonis 10, Ernangomez 3, Mitoglu 16 (7sk)

PARTIZAN: Smit 6, Ledej 4, Koprivica 6, Smailagić 11, Jaramaz, Naneli 11 (3sk), Trifunović 2, Anđušić 5, Doužer 16 (8as, 7sk, 6 ukradenih), Ponitka, Kaminski, Kaboklo 8 (2/7 iz igre, 4sk, 3 izgubljene)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC