• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši Partizanov as se potpisao na Zvezdin dres! (FOTO)

Autori Mladen Šolak Autori Nemanja Stanojčić

Reprezentativac Srbije ispunio želju najmlađim fanovima, koji su ga molili za potpis, fotografije...

 Vanja Marinković potpisao dres Zvezde Izvor: MONDO

Vanja Marinković došao je sa svojom Baskonijom u Štark arenu na utakmicu protiv Crvene zvezde Meridianbet, a kraj tunela su ga dočekali najmlađi navijači. Oduševljeni jer vide reprezentativca Srbije i osvajača srebra na Mundobasketu u Manili, oni su mu tražili autograme, fotografije, kao i potpis na dresu Crvene zvezde. Bivši, dugogodišnji as Partizana se nasmijao na zahtjev da potpiše dres Zvezde, pa im ipak udovoljio i obradovao klince.

Pogledajte tu scenu u Štark areni, gdje je Vanja srdačno dočekan od najmlađih zvezdaša:

Vanja Marinković imaće važnu ulogu u ekipi Baskonije u veoma bitnom za Zvezdu, koja će pred punim tribinama željeti pobjedu kojom bi se aktivirala u borbi za plasman u Top 8 Evrolige ili u plej-in. On je u Baskoniji od 2021, kada je stigao iz Valensije. Karijeru je počeo još 2013. godine u Partizanu, kao biser crno-bijelih, među kojima je bio i kapiten. Partizan je napustio 2019, poslije osam godina u klubu iz Humske.

Zanimljivo je to da je Zvezda zvala Vanju još dok je bio klinac, ali je odbio poziv da igra na Malom Kalemegdanu. "Počeo sam na Vračaru. Tu mi je igrao burazer basket, imao sam šest godina. Klasika, plaćaš članarinu... Onda je stigla ponuda iz Zvezde. Ozbiljna... Ali, ja sam rekao ne. Nisam htio da idem, jer sam bio klinac, a onda sam otišao u FMP sa 13 godina. Tu sam bio godinu dana, a onda su me ostavili u pionirima, da bih poslije toga prešao u Partizan kod trenera Marka Anđelkovića", prisjetio se srpski košarkaš u jednom intervjuu.

Štark arena će biti krcata jer je Zvezda saopštila da su sve ulaznice rasprodane, a loša vijest za zvezdaše je to da Miloš Teodosić neće igrati protiv Baskonije zbog povrede.

(MONDO - M.Š)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC