• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaminski pobjesnio na Obradovića - rasprava pored terena: Željko je odmah "precrtao" Frenka

Američki košarkaš i najtrofejniji evropski trener imali sukob tokom meča Partizana i Panatinaikosa u Atini.

 Rasprava Obradovića i Kaminskog Izvor: MN PRESS

Partizan nije uspio da napravi senzaciju u Atini - poražen je od Panatinaikosa (84:71) u Atini, a meč je obilježio i sraman transparent koji su razvili navijači grčkog tima. Odmah se oglasio Ostoja Mijailović i sigurno će i narednih dana stizati reakcije na ovaj potez najvatreniji pristalica Panatinaikosa, ali... U Beogradu će se pričati i o sukobu Željka Obradovića i Frenka Kaminskog, američkog centra srpskih korena.

Nekadašnji NBA igrač u posljednje vrijeme nema zavidnu minutažu u dresu Partizana, a večeras ga je Obradović podigao sa klupe kada je Bruno Kaboklo ušao u problem sa ličnim greškama. Kaminski nije donio mnogo ekipi, napravio je nekoliko grešaka na obje strane terena i proveo je 78 sekundi na parketu. Kada ga je Obradović izveo iz igre uslijedila je njihova rasprava pored klupe za rezervne igrače.

Kaminski je burno reagovao kada je sjeo na klupu za rezervne igrače, a zbog njegovog ponašanja prišao mu je najtrofejniji evropski trener. Obradović se obratio Kaminskom, koji je zatim ustao i porazgovarao sa svojim trenerom. Čini se da su Željko i Frenk razmijenili nekoliko rečenica o situaciji sa parketa i svemu što se desilo nakon izlaska iz igre, a ostaje da se vidi kako će ovaj problem riješiti Partizan.

Frenk Kaminski se ubrzo smirio, ali je Željko Obradović riješio da ga ne vraća u igru do kraja meča. Tako je Amerikanac susret završio sa samo 78 sekundi u igri, jednom izgubljenom loptom i jednim napravljenim faulom. Dok je on bio na parketu Panatinaikos je napravio šest poena prednosti. Zanimljivo, ovo nije najmanja minutaža Kaminskog u Evroligi pošto je u 16. kolu protiv Reala odigrao samo 69 sekundi. Na posljednjem meču u ABA ligi, protiv Cibone, Frenk Kaminski nije ulazio u igru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC