• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan opet u problemu! Željko potvrdio lošu vijest: "Njih dvojica neće biti u timu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović pričao je sa novinarima pred meč sa Monakom.

 Frenk Kaminski i Uroš Trifunović ne igraju za Partizan Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan duplu evroligašku nedjelju igra u Beogradu. Prvo protiv Monaka u utorak (20.30), pa onda u četvrtak protiv Armanija (20.30). Uoči duela sa francuskim timom Željko Obradović potvrdio je da Frenk Kaminski i Uroš Trifunović sigurno neće biti u timu. Ostali su u konkurenciji, uključujući i oporavljenog kapitena Kevina Pantera.

Imao je samo riječi hvale na račun protivnika.

"To je tim koji je bio zasluženo na fajnal-foru, igraju izuzetnu košarku, imaju još bolji sastav nego prošle godine. Trebalo bi da budemo svjesni protiv koga igramo, 40 minuta na visokom nivou potrebno je za pobjedu", počeo je Željko.

Zatim je spomenuo zdravstveni bilten. "Imali smo dosta problema pred meč u Železniku, Trifunović i Kaminski neće biti u timu. Ostali izgledaju bolje i vjerovatno će igrati."

Nada se da će dobri rezultati biti značajni za samopouzdanje tima.

"Nadam se da će pozitivno na tim uticati pobjede, probaćemo, dao sam ekipi slobodan dan u nedjelju, zbog svega što nas očekuje. Igrali smo bez petorice u Železniku, odmor je bio neophodan i mentalno i fizički i nadam se da će to uticati dobro."

Monako je prošle sezone izgubio oba meča od Partizana. "Da li će zato biti motivisaniji? Pitajte to njih. Kod nas postoji motiv na najvećem nivou. To što smo ih dobili dva puta ne znači ništa, svaka utakmica je priča za sebe."

Na kraju je prokomentarisao i to što je njegov tim od gostovanja Efesu (24.11) ušao u seriju mečeva u Beogradu i da zbog toga ima više vremena za treninge. Sljedeće gostovanje imaće protiv Žalgirisa u Kaunasu (14. decembar).

"Nema umora zbog putovanja, ali ovaj meč spremamo sa dva treninga, postavljamo utakmicu. Nema mnogo vremena, srijeda će isto biti laganiji trening, pa četvrtak meč, pa subota utakmica. Dobro je da ne putujemo, imaćemo onda kasnije četiri vezana gostovanja", zaključio je Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC