• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović poručio: "Partizan i Zvezda zaslužuju stalno mjesto u Evroligi"

Trener Partizana Željko Obradović govorio je poslije pobede crno-bijelih u Železniku i o "slučaju Dubai".

 Željko Obradović o slučaju Dubai Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Partizan je ubjedljivo pobijedio FMP u Železniku 105:61 (21:10, 30:9, 26:14, 26:28), i to bez četvorice igrača. Nije bilo Kaminskog i Doužera, odnosno probleme sa povredom su imali Anđušić i Trifunović, međutim ostatku tima nije bilo pretjerano teško da se motiviše, poručuje Željko Obradović.

"Ozbiljno smo otvorili utakmicu i postava koja je počela utakmicu je dobro igrala odbranu i iz toga smo dobili. Rasporedili smo minutažu i vodili smo brigu o tome nakon mečeva u Evroligi", kazao je Obradović, koji je potom upitan i da prokomentariše sve popularniji "slučaj Dubai", odnosno opasnost da novoformirani klub iz Emirata dobije pozivnicu za Evroligu i kako će to uticati na Partizan i Crvenu zvezdu.

"Ja nemam komentar o tome, niti imam vremena da se bavim time", kazao je prvo Obradović, a potom istakao važnost "vječitih" koje su svi primijetili u evropskoj košarci, posebno zbog pažnje navijača koju privlače: "Naravno da Zvezda i Partizan zaslužuju da budu stalno članovi Evrolige. Prepoznaće, odnosno oni su to već prepoznali. To što imamo na mečevima Zvezde i Partizana je fenomenalno. Logično je da u narednim godinama i Zvezda i Partizan budu stalni članovi Evrolige. Zna se da je Partizan bio ubjedljivo najgledaniji u Evroligi", naglasio je trener crno-bijelih.

Podsjetimo, mladi tim Dubaija je već igrao turnir u ABA ligi i mnogi misle da je to samo uvod prije nego što i seniorska ekipa dođe u region, dok su sve jače spekulacije i o njihovom "ulasku" u Evroligu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC