• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ponizio FMP u Železniku: Ovakav rezultat se ne pamti u ABA ligi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan je igrao fantastičan meč i nijednog trenutka nije dolazila u pitanje njihova pobjeda, a čak je mogla da bude i ubjedljivija da se nisu "opustili" u posljednjoj dionici.

 Partizan pobijedio FMP 105:61 Izvor: MN PRESS

Partizan je savladao FMP u Železniku i to više nego ubjedljivo 105:61 (21:10, 30:9, 26:14, 26:28).

Šampioni ABA lige večeras su pokazali svoju punu snagu. Znao je FMP prethodnih godina da i te kako namuči Partizan, ali večeras se samo obrukao. Partizan je ostvario ubjedljivu gostujuću pobjedu, u utakmici u kojoj je sve bilo gotovo već poslije prvih 15 minuta.

Od početka do kraja, crno-bijeli su kontrolisali sva dešavanja na parketu, a čini se da su igrači domaćeg tima još od poluvremena mislili samo kako da se agonija završi. Nije im pomoglo ni to što je Željko Obradović na tribinama ostavio Doužera i Kaminskog, odnosno Ledeja "sklonio" poslije samo dva minuta, a Naneliju na poluvremenu kazao da nema potrebe više da ulazi u igru. Nisu bili potrebni pored toliko raspoloženih igrača...

Gosti su imali prednost od 30 poena sredinom drugog kvartala, dok se tokom ostatka utakmice ta razlika samo povećavala.

Prvo poluvrijeme Partizana je vjerovatno najbolje poluvrijeme bilo kog tima u tekućoj sezoni. Crno-bijeli su stekli prednost od 13 poena već u prvom kvartalu - 23:10, dok su potom još jače ubrzali u drugom kvartalu, osvojivši taj period rezultatom 30:9 i povećavajući razliku na 34 poena do poluvremena - 53:19.

Bruno Kaboklo nedjelju za nedjeljom pokazuje da je zaista sjajno pojačanje za Partizan. Brazilski centar je imao osam poena i osam skokova samo u prvom kvartalu, dok je kasnije kompletirao dabl-dabl učinak sa 11 poena i 10 skokova.

Kada vidite konačan rezultat, odmah znate da nije bilo samo jednog elementa koji je odlučio pobjednika. Partizan je jednostavno bio mnogo bolji od FMP-a danas u svakom aspektu.

Tristan Vukčević, Balša Koprivica i Kevin Panter na kraju su bili najefikasniji sa po 16 poena, dok je uz pomenutog Kabokla, i Koprivica imao dabl-dabl učinak (10 skokova).

Partizan je sada na skoru 7-3, dok "panteri" imaju tri trijumfa i sedam poraza.

FMP: Votson 10p, 3sk, Živanović 12p, Subotić 6sk, Pavićević 9p, 4sk, Stepanović 9p, Voker 3p, Simović 5p, 4sk, Matović, Gagić, Ašćerić, Luk 3p, 5as, Beson 10p, 4sk.

PARTIZAN: Vukčević 16p, 7sk, 3as, Ledej, Drezgić 6p, Avramović 11p, 3sas, Koprivica 16p, 10sk, Panter 16p, Smailagić 3p, 3sk, 4as, Jaramaz 6p, 5sk, Naneli 11p, 7as, Ponjitka 9p, 2sk, Kaboklo 11p, 10 sk.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Šampioni su večeras pokazali svoju punu snagu u FMP Areni. Partizan Mozzart Bet je ostvario prilično ubedljivu pobedu protiv FMP Soccerbeta u gostima, u utakmici u kojoj je sve bilo gotovo već posle prvih 15 minuta.

Gosti su imali prednost od 30 poena sredinom drugog kvartala, dok se tokom ostatka utakmice ta razlika samo povećavala.

Partizan Mozzart Bet sada ima ukupan skor 7-3, dok je FMP Soccerbet na 3-7.

Prvo poluvreme Partizana Mozzart Beta je verovatno najbolje poluvreme bilo kog tima u tekućoj sezoni. Crno-beli su stekli prednost od 13 poena već u prvom kvartalu - 23:10, dok su potom još jače ubrzali u drugom kvartalu, osvojivši taj period rezultatom 30:9 i povećavajući razliku na 34 poena do poluvremena - 53:19.

Bruno Caboclo nedelju za nedeljom pokazuje da je zaista sjajan potpis za Partizan Mozzart Bet. Brazilski centar je imao 8 poena i 8 skokova samo u prvom kvartalu, dok je kasnije kompletirao dabl-dabl učinak sa 11 poena i 10 skokova.

Kada vidite konačan rezultat, odmah znate da nije bilo samo jednog elementa koji je odlučio pobednika. Partizan Mozzart Bet je jednostavno bio mnogo bolji od FMP Soccerbeta danas u svakom aspektu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC