• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić se povrijedio: Najvjerovatnije propušta meč sa Partizanom

Iskusni košarkaš vjerovatno neće biti u konkurenciji za meč.

 Mirotić propušta utakmicu sa Partizanom Izvor: IPA / Sipa Press / Profimedia

Nikola Mirotić je pod velikim znakom pitanja za naredne mečeve Olimpije iz Milana i vjerovatno će propustiti utakmicu protiv Partizana tokom naredne nedjelje.

"Nikola ima problema sa upalom tetive i posjetiće specijalistu prije nego što klub saopšti da li ga čega pauza", saopštio je italijanski klub, a mediji prenose da sigurno propušta prvenstvenu utakmicu u nedjelju.

Ostaje da se vidi da li će Mirotić nakon toga uspjeti da se oporavi, kako bi zaigrao u duplom kolu Evrolige - na dva gostovanja italijanskog kluba. Olimpija će u utorak igrati u Minhenu protiv Bajerna, a zatim u četvrtak protiv Partizana, na mjestu gdje je tim iz Milana nedavno gostovao Crvenoj zvezdi.

Španski košarkaš porijeklom iz Crne Gore bio je tokom ljeta prva meta Partizana za novu sezonu, a nakon dugih i napornih pregovora odlučio je da ne pojača srpski klub. Tada se oglasio saopštenjem i obrazložio svoju odluku, a kasnije se kao opcija pojavio i Panatinaikos. Ipak, Mirotić je prešao u Olimpiju iz Milana, gdje pruža odlične partije.

U tekućoj sezoni Evrolige odigrao je 11 mečeva i prosječno ubacuje 17,6 poena, uz 6,2 skoka i 1,3 asistencije po meču. Poenterski je najbolji bio protiv Albe kada je postigao 30 poena, dok je na samo dva meča završio sa jednocifrenim učinkom. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC