• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović otvoreno poslije velikog trijumfa nad Panatinaikosom: Ja ne mogu da dovedem 12 Džordana u Partizan!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana otvoreno govorio o pobjedi protiv Panatinaikosa, svom timu, taktici, pojačanjima..

 partizan panatinaikos izjava željka obradovića  Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Trener Partizana govorio je poslije meča o velikoj pobjedi protiv Panatinaikosa, kao i o kvalitetu svojih igrača koji su bili u drugom planu, doprinosu "heroja iz sjenke", poput Danila Anđušića...

"Da li su Ponitka i Kaminski igrači za Partizan? Naravno da jesu. Naravno da jesu. Ako pričamo o Ponitki, bio je van ritma, kao što sam rekao i za Kevina. Izvanredno se ponaša, trenira, ima kvalitet i vjerujem mu, kao i ostalim igračima. Frenk Kaminski igra napadački na izvanrednom nivou. Ne možemo mi u Partizan da dovedemo 12 Džordana. Šta očekujete, da će svi da budu fantastični u svemu? Da igraju isto u napadu i odbrani? To je nemoguće, svi imaju mane. On je izuzetno kvalitetan igrač, a ja sad ne mogu da ulazim u to šta znači trening i kad na njemu postaviš jednom nešto ko kako shvata. On ima mane, presjeklo ga je, tražio je izjmenu zbog toga i nije nastavio da igra. Rekao mi je 'Probada me, boli me', to su bile njegove riječi. To su ljudi koji su tu i biće u Partizanu i izuzetno sam zadovoljan prije svega njihovim ponašanjem. Ja ne mogu da jurim te 'ol-raund' igrače koji će sve da igraju, takvih je malo."

"Kad pogledate statistiku, znači Anđušićev skok u napadu... On je dao dva poena, a 'plus 25' smo sa njim na terenu. Nije ubacio, pa dobro, šta da radimo, ali je skočio kad je bilo najvažnije. Pogledajte statistiku, najviše skokova Anđušić i Pi-Džej. Zašto? Jer imaju spoljne igrače koji apsolutno nisu zainteresovani za skok. Ne, vi visoki zagradite, a vi mali kupite lopte. Da ne ulazim previše u taktiku..."

Da li će biti još pojačanja u Partizanu?

"Mogu samo da zamislim koliko će biti špekulacija do kraja. Vi pratite to. To je vama interesantno, a ja sam čovjek koji ima čarobni pravougaonik i bavim se igračima koje imam i nemam vremena da se bavim ni portalima, ni ko šta piše, ni ko kakvo mišljenje ima, sve poštujem i cijenim i gledam igrače i molim Boga da mi se vrati Trifa. On je bio naš ubjedljivo najbolji igrač. Da sada pričam koliko nam fali? Naravno da nam fali. Koliko nam je Kevin falio, kao kapiten, kao lider? Mora biti razlog zašto smo njega ljetos prvog potpisali. Da li ima u Evropi neki igrač toliko bitan za neki klub? Tavares Realu? Da li bi Real bio isti, da on ne igra?"

"Uzmite sad, pa do kraja sezone, a i vi ćete naći koliko je imena prodefilovalo kroz Partizan. Čak su i Nana pominjali. Svi živi. Na tržištu postoji određeni broj igrača. I naravno, klubovi. I svi klubovi pričaju o istim igračima. Stalno ista priča. Vi se bavite time, navijači time, portali time, ja imam mojih 12, plus Balša 13, čekamo da se vrati Trifa, ponekad dođe Sava da treniramo..."



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC