• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari bez daha pratili ovaj prizor - pogledajte kako su se pozdravili Obradović i Lesor!

Autor Dragan Šutvić

Dirljiva scena na parketu Arene!

 partizan panatinaikos pozdrav obradovića i lesora  Izvor: Instagram/partizanbc

Matijas Lesor zauvijek će pamtiti četvrtak veče, Štark arenu i svoje prvo gostovanje Partizanu od kada je napustio crno-bijele. As Panatinaikosa doživio je sa svojim timom bolan poraz, uz ispuštenu prednost od 10 poena u posjlednja četiri minuta, ali to će sigurno biti manje značajan utisak koji će ponijeti iz Srbije.

Lesor je dočekan kao ljubimac Grobara, centar šampionskog tima crno-bijelih i košarkaš koji je ušao u srca svim navijačima Partizana. Došao je u zimu 2022. godine kao igrač koji potpisuje kratkoročne ugovore sa evroligašima, a otišao je kao jedan od najboljih visokih igrača u ligi i to je u skladu sa tim i "naplatio" bogatim ugovorom. I najvažnije, Lesor ne zaboravlja ko je veoma zaslužan za to - naravno, Željko Obradović.

Podrazumijeva se da je Francuz sam uložio svoj trud i ne bi mu trebalo bilo šta oduzimati, ali bez Željka Obradovića da ga vodi sigurno je da Lesoru karijera ne bi išla putem kojim ide u ovom trenutku, niti bi on igrao na nivou na kojem je sada. Sigurno mu je i ta misao prošla kroz glavu posle utakmice, kada ga je u jednom trenutku neko potapšao po leđima. Okrenuo se i vidio "Žoca".

Poslije velike borbe i iscrpljujuće partije, u kojoj je igrao praktično bez izlaska iz igre, Lesor je pun emocija napustio teren, pozdravljajući se sa svima u crno-bijelom na terenu, a naravno - posebno sa Obradovićem:

Lesor je došao u Štark arenu zajedno sa članovima svoje porodice - suprugom i sinom koji je i izašao na parket na kojem je njegov otac ušao u srca navijačima crno-bijelih, kao i oni njemu. Predsjednik kluba Ostoja Mijailović dočekao je sa poklonom - megafonom, kojim je Francuz vodio navijanje poslije Partizanovih pobjeda. U četvrtak uveče oni su ponovo slavili veliki uspjeh, ali Lesor je ovog puta bio na suprotnoj, "zelenoj" strani.

Pogledajte

00:42
Ovacije za Lesora
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC