• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović se oglasio poslije derbija: Neke stvari ne bih da komentarišem!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Konferencija Željka Obradovića nakon poraza od Crvene zvezde.

 Željko Obradović poslije derbija Zvezda - Partizan Izvor: Youtube/KK Crvena zvezda Meridianbet/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su Partizan (88:86) u derbiju ABA lige. Meč u Beogradskoj areni bio je spektakularan - crno-bijeli su se vratili sa "minus 21" i na kraju imali šut za pobjedu. Aleksa Avramović tada nije pogodio, a Jago Dos Santos prethodno jeste i doneo je Zvezdi pobedu. O svemu tome, slabijem prvom i boljem drugom dijelu meča na konferenciji poslije poraza govorio je Željko Obradović.

"Očigledno je da smo odigrali dva razlilčita poluvremena, počeli utakmicu na loš način, Zvezda je otvorila utakmicu sa tri vezana šuta za tri poena, nismo pokušali da igramo odbranu".

"Reakcija u drugom poluvremenu je bila fantastična, ponosan sam na njih, došli smo u situaciju i da dobijemo, taj šut Alekse Avramovića, promašaj Nanelija, veoma dobro poluvrijeme, čestitam igračima na tome kao što ću i čestitati igračima Zvezde na pobjedi, koja je bila kakva je bila, zanimljiva utakmica, dominirali su u prvom, mi u drugom dijelu. Ima i još nekih stvari sa utakmice koje ne bih da komentarišem, pogledaćemo video, analizirati, pa ćemo vidjeti šta će biti dalje", rekao je on.

Na pitanje zašto je Zek Ledej bio nervozan, Obradović je rekao: "Sudije su te koje odlučuju, svirale su mu dvije theničke, to je automatsko isključenje, bio je motivisan i dao je početni elan i zanos, to je sigurno. Da li je bio nervozan ili ne, ne znam, treba pogledati snimke, učestvovali su i drugi igrači, mislim da nije korektno targetirati jednog igrača. Svaki igrač treba da bude miran i da doprinosi mirnoj atmosferi, bilo je i mirnih i onih koji nisu bili, na kraju vidjeli ste pozdrave između aktera, to među nama nije bio problem nikad. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC