• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica se rasplakao na sahrani Dejana Milojevića: Veličković se slomio zbog Dekija (FOTO)

Novica Veličković rasplakao se na sahrani Dejana Milojevića.

 Novica Veličković zaplakao na sahrani Dejana Milojevića Izvor: A.H./ATA IMAGES

Novica Veličković rasplakao se na sahrani Dejana Milojevića. Bivši košarkaš i kapiten Partizana nije mogao da zadrži emocije prilikom posljednjeg oproštaja od čuvenog srpskog igrača i trenera koji je iznenada preminuo u 46. godini. Posebno mu je teško bilo dok je slušao govor komentatora Ace Stojanovića.

U momentima kada je slušao njegove riječi opisane u tom govoru Novica se rasplakao još više.

"Gubimo te 25 dana, osjećam se krivim i tužnim. Možda zato što ti nikada jasno nisam rekao, kao i u toj poruci koja ti nikada nije stigla. Gledam ove ljude, od tvoje klupe u školi, do klupe na terenu. Vidim da si skupljao oko sebe ljudska bića. Sutra će se pričati koliko je bilo ljudi, ali oni nisu ljudi, došle su ljudske duše da te isprate. Znaš zašto je sa tobom drugačije? Jer mi ovdje ne stojimo da pokažemo kakav si ti bio, nego da dokažemo da smo te dostojni. E, takav si bio. I da pokažemo da smo dostojni tvoje porodice, tvoje mame, tate, bake, Maše, Nikole i Nataše. Pročitao sam jednu riječ prije nekoliko dana i nisam znao gdej mogu da je stavim i kada da je kažem. Deki, zlatio si život, sjajio si ljude, blistao si igru. Ne znam mnogo u životu, bolje si vidio stvari od mene, vjerujem da je tako bilo i sa drugima", izgovorio je Aca.

Novica se oprostio od Dekija dirljivom porukom prije nekoliko nedjelja. Kao i svi, bio je u potpunom šoku zbog svega. "Dećo moj, VOLI TE TVOJ MUNZE! Brate moj, velika tuga, bol.... Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmijeh, jednostavnost... Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž! Mogu da pišem ovdje o košarci, životu, savetima...Mogu danima, godinama da pišem! I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota, osmijeh i djela budu zauvijek na mjestu gdje treba da budu. A NAJVEĆI SI! HVALA TI ZA SVE! I JOŠ JEDNOM, VOLI TE TVOJ MUNZE", napisao je Veličković.

Njih dvojica se znaju dugo, još iz vremena kada je Veličković bio talentovani momak u redovima crno-bijelih, a Dejan lider tima. Potom su sarađivali u Megi kada mu je Miloje bio trener.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC