• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se oglasio zbog legende na sahrani Dejana Milojevića

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sa samo dvije riječi je Novak Đoković pokazao koliko ga je dirnuo gest legendarnog Amerikanca.

 Novak Đoković oglasio se o Stivu Keru koji je došao na sahranu Dejana Milojevića Izvor: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dejan Milojević sahranjen je danas, a sahrani na Novom groblju na Bežaniji prisustvovao je i Stiv Ker. Upravo se zbog nega oglasio najveći teniser svih vremena Novak Đoković. On se ranije oglašavao povodom prerane i tragične smrti nekadašnjeg košarkaša i trenera, a sada je iskazao poštovanje zbog dolaska Stiva Kera u Beograd. 

Iako je njegov Golden Stejt usred sezone, on je odvojio vrijeme i došao je na sahranu svom asistenta i velikog prijatelja Dejana Milojevića. Podijelio je Đoković njegovu sliku i iznad nje napisao: "Veliko poštovanje", a tagovao je na objavio i Golden Stejt Voriorse. 

Osim Stiva Kera od ličnosti iz NBA lige na sahrani su bili Vlatko Čančar, Zaza Pačulija, Nemanja Bjelica, a tu se okupila i kompletna košarkaška i sportska elita Beograda i Srbije. Pogledajte kako je izgledala sahrana Dejana Milojevića: 

Dejan Milojević je preminuo 17. januara 2024. godine u Solt Lejk Sitiju nakon što je na timskoj večeri sa Golden Stejtom doživio srčani udar. On je na poziv Boba Majersa i Stiva Kera došao u Golden Stejt 2021. godine i osvojio je jedan NBA prsten sa timom u kome je uglavnom radio individualno sa centrima.

Pogledajte i kako se Novak Đoković oglasio povodom sahrane proslavljenog srpskog košarkaša i trenera i povodom dolaska Stiva Kera u Beograd: 

Izvor: Instagram/DjokerNole

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC