• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen bivši Jokićev saigrač i NBA šampion: Udario ženu, davio je i ponavljao jedno

Amerikanac je drugi put zatvoren zbog nasilja u porodici.

 Uhapšen Brin Forbs Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Američki košarkaš Brin Forbs (31) ponovo je uhapšen zbog nasilja. On je optužen da je davio člana porodice i drugi put je suočen sa takvim optužbama, jer je prošlog februara takođe bio lišen slobode zbog istih razloga.

Sudski dokumenti navode da je on ove nedjelje udario majku svoje dvoje djece prije nego što ju je davio. Navodno joj je rekao 'Ako možeš da govoriš, onda ne te ne davim', a poslije toga mu je odgovorila da ne može da diše, objavila je američka novinara Marija Medina sa kanala Njuz 4 iz San Antonija.

Forbs je svojevremeno bio saigrač Nikole Jokića u Denveru, ove sezone nema tim, a prošle je odigrao 25 sezona za Minesotu. U ovom trenutku nasilnik svakako ne razmišlja o košarci, jer je iza rešetaka, a određena je kaucija od 75.000 dolara.

Prethodne optužbe protiv njega su odmačene u julu prošle godine, jer je prije suđenja prošao proces edukacije, društveno-korisnog rada, uskovnu kaznu i savjetovanje. I poslije svega toga, ponovio je isto krivično djelo i sada ga sigurno očekuje još teža kazna.

Brin Forbs rođen je u julu 1993. godine u Mičigenu, završio je koledže Klivlend Stejt i Mičigen Stejt, a u NBA ligu je ušao 2016, u dresu San Antonio Sparsa. Potom je igrao za Milvoki, opet za San Antonio i za Denver 2022. godine. U sezoni 2020/21 postao je NBA šampion sa Baksima. Tokom ljeta on je pregovarao sa Barselonom, ali su mnogi pretpostavljali da je njegovo nasilje nad vjerenicom Elsom Džen, zvezdom sajta za odrasle "Onlyfans" uticalo na to da ipak ne dođe u Evropu i ne dobije šansu da opet bude košarkaš.

Ovog puta, sudeći prema izvještajima iz Amerike, podigao je ruku na drugu ženu - majku svoje djece, Rejlin Tejlor. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC