• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda za Milojevića! Voriorsi igrali u gradu u kom je Deki preminuo, Grin otvorio dušu: "Boli nas"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Golden Stejt upisao je pobjedu u Solt Lejk Sitiju, gradu u kom je preminuo Dejan Milojević...

 Golden Stejt pobijedio za Dejana Milojevića Izvor: Printscreen/YouTube/NBC Sport

Dejan Milojević sahranjen je u Beogradu u ponedjeljak, na Novo bežanijsko groblje došao je i trener Golden Stejta Stiv Ker. Zbog toga je propustio utakmicu protiv Jute, pa je tim vodio Keni Etkinson (129:107). Meč je odigran u Solt Lejk Sitiju, gradu u kom je Deki preminuo.

Na timskoj večeri sa ekipom doživio je srčani udar, ljekari su učinili sve što su mogli, što nažalost nije bilo dovoljno. Po prvi put od tog tragičnog događaja Voriorsi su otišli u ovaj grad i tamo su pobijedili. Odličan meč odigrali su Klej Tompson (26, 6sk) i Stef Kari (25, 10as, 6sk) i pobijedili su baš za Miloja...

Na konferenciju za medije Drejmond Grin došao je sa majicom "Brate" u čast Milojevića. Priznao je da im je bilo teško što su u ovom gradu poslije tragedije.

"Trener Keni je spomenuo to, ali nismo pričali o tome prije meča i rekao bih da je to bilo dobro. Prošli smo kroz mnogo emocija zbog Dekija i svega što se dogodilo. Znali smo da će nam biti teško što smo ovdje. Etkinson nam je dao nove informacije o tome gdje su Ker, Kris Demarko, Zaza Pačulija, ali nismo pričali detaljnije o tome", rekao je Grin.

Zatim je dodatno pojasnio stvari.

"Emocije su tu naravno, još uvijek osjećamo bol i tugu, ali smo znali da bi bilo dobro da ih na neki način izostavimo, u smislu da probamo da ih ostavimo u zadnjem dijelu mozga zbog utakmice. Osjećamo tu bol, boli nas sve to, potrudili smo se da nastavimo dalje i nismo dozvolili da te emocije preovladaju", istakao je Grin.

O svemu tome je po završetku susreta priča oi Etkinson. "Čuo sam se sa Stivom, imao je dug let i sve, pričali smo o dosta toga, neke stvari bih ipak da zadržim za sebe. Pričali smo naravno i o meču, taktici, pripremi. Moram da kažem da je uradio sjajan posao i vodio nas je na pravi način u ovako teškom trenutku. Rekao bih da nas je sve ovo dodatno ujedinilo. Naravno, ovo nikako nije način na koji želite da se zbližite, ali smo još više ujedinjeni sada", zaključio je Ekinson.

(MONDO - N.S)

Pogledajte

02:37
Sahrana Dejana Milojevića
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC