• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško se emotivno oglasio zbog Milojevića i Stiva Kera (FOTO)

Miško Ražnatović se javno zahvalio Golden Stejtu i Stivu Keru na dolasku u Beograd na sahranu Dejana Milojevića.

 Miško Ražnatović se zahvalio delegaciji Golden stejta Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Poslije sahrane Dejana Milojevića oglasio se Miodrag Miško Ražnatović. Dugogodišnji menadžer srpskog košarkaša i trenera, kao i čovjek koji mu je u Megi dao trenersku šansu sada se zahvalio Stivu Keru i organizaciji Golden Stejt Voriorsa na dolasku u Beograd. 

Zajedno sa Stivom Kerom u Beogradu su bili i najbolji Milojevićev prijatelj iz Golden Stejta Kris Demarko, kao i Zaza Pačulija, Ron Adamas, Majk Danlivi... A Ražnatović im se svima emotivno zahvalio.  

"Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi Golden Stejt Voriors organizacije, su prevalili ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali posljednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu, u kome je Dejan preminuo. Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest, koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! Ništa ne može da promijeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaska porodica potruditi da mu slava bude i ostane vječna", napisao je Miodrag Ražnatović. Pogledajte Stiva Kera i Miodraga Ražnatovića zajedno na Milojevićevoj sahrani: 

Golden Stejt naredni meč u NBA igra protiv Jute na gostovanju od 3 časa poslije ponoći, a ekipu će sa klupe voditi Keni Etkinson, jedan od malobrojnih asistenata i ljudi iz stručnog štaba koji su ostali u Americi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC