• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Americi u čudu: Joviću, kako možeš!? Trener ga stavio "na kraj klupe", slao u razvojnu ligu, a on razvali čim zaigra

Nikola Jović objasnio zašto je prethodne noći postavio rekord, iako jedva da je igrao od 22. januara.

 Nikola Jović nakon pobjede nad Milvokijem  Izvor: YouTube/Bally Sports Florida & Bally Sports Sun/Screenshot

Nikola Jović (20) odigrao je prethodne noći najbolju partiju od dolaska u NBA ligu pošto je u velikoj pobjedi Majamija nad Milvokijem (123:97) bio najbolji strijelac svoje ekipe. Jović je meč završio sa 24 poena, sedam skokova, tri asistencije i još jednom ukradenom loptom (nijedna izgubljena), a ono što je novinare poslije susreta najviše iznenadilo je kako je ostao tako fokusiran, iako nije igrao mnogo u posljednje tri nedjelje.

Jović je bio redovan od 4. do 22. januara i imao je više nego lijepu minutažu, a onda je opet pao na "kraj klupe" zbog serije poraza Majamija i morao je da čeka dugo priliku da zaigra. "Samo rad, potrebno je da budeš spreman uvijek", kazao je sjajni košarkaš koji je svoje radne navike stekao u Srbiji, a sigurno ih je "pojačao" i tokom Mundobasketa.


"Bilo je sjajno, počeo sam 10-12 utakmica ove sezone, ali sam sve vrijeme bio spreman da nastupim. Opet sam startovao i trener nas je spremio da odigramo tačno šta je zamislio. Sve je bilo sjajno, dijelili smo loptu, igrali ozbiljnu odbranu... Brzina? Da, to nam je pomoglo jer je to bio plan naše igre jer smo bili spremni da trčimo i igramo tranziciju"
, dodao je Jović koji je upitan i kako je ove noći uspio da zaustavi Janisa Adetokunba.

Nasmijao se srpski košarkaš i nije želio da samom sebi pripiše ove zasluge, stavivši tim u prvi plan: "Nije bilo lako, Janis je s razlogom dvostruki MVP, ali sam dao sve od sebe, tim mi je čuvao leđa i nekako smo uspjeli. Nije lako da ga čuvate sami, cijeli tim je pomogao i to smo uradili i bili smo uspješni", naglasio je Jović.

Podsjetimo, Jović je nekadašnji igrač Mege i ovo mu je druga sezona u NBA ligi. Trener Erik Spolstra mu vjeruje, ali ga je čak slao i u razvojni tim kako bi pokupio iskustvo i Jović je to stoički prihvatio i vratio se kao bolji košarkaš.

Nikola Jović
Izvor: YouTube/RetroGamingAu

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC