• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakvog Jokića nikad niste vidjeli! Zaletio se na sudiju, dvojica su ga držala! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako je Nikola Jokić bio nervozan prethodne noći u porazu protiv Sakramenta zbog lošeg suđenja.

 Nikola Jokić se zaletio na sudiju Izvor: Twitter/basketradamus/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći jednu od najlošijih utakmica ove sezone, prije svega zbog nervoze, a između ostalog za to su "odgovorne" i sudije. Navikli smo već da ignroišu najboljeg igrača svijeta i da često propuštaju da sviraju faulove na njemu, pa nerijetko sa krvavim i izgrebanim rukama završava utakmice, a nešto slično dogodilo se i prethodne noći protiv Sakramenta (98:102).

Sredinom treće dionice, kada je Denver inače imao dvocifrenu prednost, sudija Rej Akosta propustio je da dosudi očigledan faul nad Jokićem na jednom polaganju. Srbina je Barns odgurnuo rukom na polaganju i očigledno mu je poremetio balans, ali umjesto toga ništa nije dosuđeno i Sakramento je imao kontru. Pogledajte taj trenutak:


Očekivano, Jokić je pobjesnio i odmah je krenuo da juri sudiju, nije odmah dobio tehničku, ali jeste nakon što je na drugoj strani Barns postigao poene. Tek tada je Akosta pokazao tehničku grešku i posebno razljutio Jokića. Izvadio je Somborac štitnik za zube i brecnuo se ka sudiji, pa su i njegovi saigrači morali da ga zadržavaju, nisu uspjeli i trenera Melouna koji je takođe dobio tehničku. Malo je reći da dugo ovako nije bio nervozan, ali ni to nije iznenađenje ako vidimo kakvo suđenje je imao.

Jokić je inače odigrao vrlo loš meč, bio je nervozan zbog suđenja i svoje slabije igre, ali i umora, tako da je susret završio sa 6/17 iz igre (ukupno 15), a imao je tek pet skokova i osam asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC