• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini Amerikanci "uhvaćeni" u izlasku: Nisu otišli na Kup, pa otkrili čari Beograda! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi da košarkaši Crvene zvezde Džavonte Smart i Fredi Gilespi uživaju u čarima Beograda.

 Zvezdini Amerikanci u izlasku u Beogradu  Izvor: Twitter/DojeVS/Screenshot

Crvena zvezda je od utorka uveče u Nišu, ali u "okrnjenom" sastavu pošto prema pravilima takmičenja trener Janis Sferopulos nije mogao da izabere više od četvorice stranaca. Kako se opredijelio za Adama Hangu, Džoela Bolomboja, Jaga dos Santosa i Rokasa Gedraitisa, to je značilo da su u Beogradu ostali Džavonte Smart, Fredi Gilespi i Majk Tobi, odnosno na put nije krenuo ni Trej Tompkins, posljednje pojačanje koje se još oporavlja od povrede.

Ovo ujedno znači da pomenuti Amerikanci neće igrati zvaničan meč sve do 1. marta i susreta sa Bajernom u Evroligi, pa su višak slobodnog vremena - vjerovatno prvi put od kada su došli na Mali Kalemegdan - iskoristili da malo bolje upoznaju čari Beograda. A to prije svega podrazumijeva noćni život...

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi da uživaju u jednom beogradskom klubu uz domaću muziku koja im se, čini se, dopala. Pogledajte kako je to izgledalo: 


Fredi Gilespi je stigao u Crvenu zvezdu 18. decembra nakon što je raskinuo ugovor sa Bajernom. Najbolju partiju odigrao je u "vječitom" derbiju protiv Partizana dok je u mnogim drugima njegov učinak bio zanemarljiv, tako da je pretrpio mnogo kritika u javnosti zbog toga.

Što se tiče Smarta, njegov transfer u Zvezdu ozvaničen je 14. januara i ovo mu je prvi klub u inostranstvu jer je do sada igrao u Americi. U pet evroligaških utakmica ostavio je odličan utisak sa 9,6 poena po meču, uz dobru igru u odbrani.

Podsjetimo, Zvezda je u srijedu savladala FMP i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća gdje će igrati sa Čačkom 94.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC