• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić gazi u Evrokupu: NBA igrač ga vodi ka trofeju, London sanja Evroligu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pobjednik Evrokupa ima direktan prolaz u Evroligu naredne sezone. Da li bi to mogao da bude London sa Petrom Božićem na klupi?

 London Lajonsi u četvrtfinalu Evrokupa Izvor: Profimedia/IMAGO

Petar Božić reda uspjehe u Londonu! Nekadašnji kultni kapiten Partizana počeo je trenersku karijeru upravo među crno-bijelima gdje je prvo bio asistent od 2013. do 2015. godine, a zatim je samostalno preuzeo tim. Nakon perioda provedenog u Americi preuzeo je London Lajonse, a sada ih je uveo u četvrtinale Evrokupa!

U meč osmine finala savladali su Lajonsi Turk Telekom 100:77, a briljiralo je najnovije pojačanje britanskog tima iz NBA lige David Nvaba. Doskorašnji sjajni NBA defanzivac dao je 19 poena, Gabrijel Olaseni je dao 18, Morgan je imao 16, a Šarma 12. U Turk Telekomu Valas je imao 25, a PAlmer 16 poena.

U drugom meču osmine finala Evroupša Prometej je prošao Aris, pobijedili su rutinski sa 95:67. Nigerijac Agada, Portorikanac Klavel i Ukrajinac Tkačenko su imali po 16 poena, Marč je dodao 15, a Ondrej Balvin 12 poena i 9 skokova, a u sastavu Prometeja igrao je i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Oleksandr Lipovij. U Arisu Harel je dao 20 poena uz 7 skokova, a Tolipoulos je dodao 12.

U ranijem meču Huventud je na gostovanju savladao Ulm 88:79, a još treba da se odigra meč Gran Kanarije i Bešiktaša. U četvrfinalu će igrati Pariz sa Huventudom, Hapoel Tel Aviv sa boljim iz meča Gran Kanarije i Bešiktaša, Burg sa Prometejem i Kluž sa London Lajonsima.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC