• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Realu - Kampaco i Jabusele u klinču!

Autor Dragan Šutvić

Geršon Jabusele i Fakundo Kampaco imali su verbalni obračun na klupi, Serhio Ljulj spriječio kamermana da snima.

 Kampaco i Jabusele u klinču Izvor: Printscreen/Movistar +

Uzavrele strasti u Real Madridu pred duplu evroligašku nedjelju i meč sa Partizanom u Beogradu. U glavnim ulogama bili su Fakundo Kampaco i Geršon Jabusele. Tokom jednog tajm-auta njih dvojica imali su žestok verbalni obračun na klupi. Ne može da se čuje šta je bio razlog, ali se na snimku vidi da nije bilo ni malo prijatno.

Možda bi moglo i da se čuje i da se vidi još nešto, da se tu nije našao Serhio Ljulj. Jedan od najiskusnijih košarkaša Madriđana je odmah ustao i sa peškirom u ruci prekrio kameru. Pratio je kamermana kako bi spriječio da snimi sve šta se događa na klupi španskog velikana. I u nekoliko sekundi koje su prikazana vidi se žustra rasprava.

Nervoza je bila velika u Malagi gdje je Real tek u završnici slomio otpor Unikahe (87:81), a trener domaćeg tima Ibon Navaro bio je bijesan na konferenciji za medije pošto smatra da je pri rezultatu 83:81 Kampaco faulirao Tajsona Kartera. "Čist faul, vidi se na slikama i na snimku, uhvatio ga je za dres. Naravno, nije faul, kad nije sviran, ali sve se vidi. Oni su imali 21, mi 12 faulova, jeste razlika samo 9, ali bila bi još veća da nisam tražio taj 'čelendž' za nesportsku, inače bi bilo manje. Bijesan sam, ali znam u isto vrijeme da ne možete da dobijete tim kao što je Real ako šutirate 0/8 za tri u posljednjoj četvrtini. Mali detalji odlučuju takve utakmice", poručio je Navaro.

Real se u Malagi izvukao i sada ide na dva gostovanja. Prvo u Berlin na meč sa Albom (19. mart u 20 časova), pa onda stižu u Beograd na megdan Partizanu (21. mart u 20.30 časova).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC