• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Jago dos Santos! Prva poruka iz bolnice na srpskom - sa zavijenom glavom, uz plišanu igračku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Brazilski košarkaš imao poruku za navijače Crvene zvezde.

 Jago dos Santos objava iz bolnice Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Košarkaši Crvene zvezde će u srijedu uveče u Beogradu igrati protiv Panatinaikosa, a na tom meču neće biti brazilskog plejmejkera Jaga dos Santosa koji je zbog povrede morao na operaciju. Na evroligaškom meču protiv Makabija u Beogradu Brazilac je dobio nezgodan udarac u glavu i zbog toga završio na parketu, a kasnije i u bolnici u Zemunu gdje su morali da budu urađeni dodatni pregledi.

Utvđen je prelom, koji je morao da bude riješen hirurškim putem. Ispostavilo se da je Jago zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga! Nakon nekoliko dana liječenja Jago se na srpskom obratio navijačima Crvene zvezde, koji su sa mnogo oduševljenja dočekali njegovu poruku iz kreveta!

"U redu je. ajmo kući, brate", napisao je na srpskom Jago dos Santos uz fotografiju iz bolničke postelje na kojoj se vidi da grli plišanu igračku. Brazilski košarkaš želio je da najavi izlazak iz bolnice nakon operacije koja je morala da bude urađena jer je na meču protiv Makabija doživio ozbiljnu povredu. Pogledajte njegovu objavu:

Podsjećamo, Crvena zvezda će protiv Panatinaikosa u 30. kolu Evrolige nastupiti bez Jaga dos Santosa i Nikole Topića, ali pomoć na mjestu plejmejkera stiže od oporavljenog Miloša Teodosića koji se vraća na parket. Jedan od najiskusnijih košarkaša crveno-bijelih oporavio se od povrede i protiv grčkog tima će početi da hvata ritam za finiš sezone.

To će biti veoma značajno za Zvezdu, koja je nakon silnih povreda ostala samo sa Džavonteom Smartom na poziciji organizatora igre. U prethodnom periodu su Amerikancu, koji je tokom sezone stigao u Beograd, pomagali Nemanja Nedović i Adam Hanga, iako im prenos lopte i organizacija napada nisu najjače strane u igri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC