• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac razočaran zbog odluke Heliosa: Kardinalna greška organizatora Druge ABA lige

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaški klub Borac iz Banjaluke oglasio se u četvrtak saopštenjem u kojem je kritikovao odluku Druge ABA lige da registruje službenim rezultatom meč protiv Heliosa.

 KK Borac saopštenje zbog trovanja hranom Izvor: Mondo/Slaven Petković

Crveno-plavi se nisu pojavili na utakmicu u širokobriješku dvoranu "Pecara" protiv ekipe iz Domžala zbog stomačnog virusa, odnosno trovanja hranom u mostarskom hotelu koji je organizovala Druga ABA liga.

Saopštenje prenosimo u cijelosti.

"Nakon prekjučerašnjeg trovanja hranom igrača i stručnog štaba KK Borac, ovim putem želimo da informišemo javnost da se članovi crveno-plavog tabora postepeno oporavljaju. Takođe želimo da izrazimo nezadovoljstvo odlukom KK Helios da ne prihvati molbu za odgađanje meča usljed vanredne situacije.

Želimo da izrazimo i nezadovoljstvo odlukom menadžmenta ABA lige da utakmicu registruje 20:0 za ekipu KK Helios i dodijeli nam minus bod na tabeli takmičenja.

Treba uzeti u obzir da je ovo kardinalna greška organizatora turnira to jeste ABA lige i hotela u kome su smješteni crveno-plavi, te da ove odluke i konkretna situacija direktno utiču na konačan rasplet plasmana našeg Borca u plej-of ABA 2 lige.

Nadamo se da će se igrači oporaviti do sutrašnjeg i ujedno i posljednjeg duela u regularnom dijelu sezone ABA 2 protiv ekipe KK Sutjeska", navedeno je u saopštenju banjalučkog kluba.

Meč protiv Sutjeske na rasporedu je u petak s početkom u 21 čas, a Banjalučani su zbog ove situacije skliznuli na deveto mjesto koje ne vodi u plej-of.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Čemu čuđenje kad se sve zna i o organizatoru a pogotovo o Janezima... Jednom konjušari i zauvijek ostaju isto... Pa ih mi dočekujmo raširenim rukama...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC