• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović posebno pohvalio Balšu Koprivicu: Može i u Evropi, od njega zavisi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović poslije meča sa Studentskim centrom nije propustio priliku da pohvali Balšu Koprivicu.

 zeljko obradovic o studentskom centru i balsi koprivici Izvor: Youtube/ KK SC Derby /Printscreen

Partizan je prilično teško došao do pobjede u Podgorici na prvom od dva vezana gostovanja u "Morači". Uspjeli su da savladaju Studentski centar 84:78, a trener Željko Obradović je pohvalio igre rivala ove sezone nakon utakmice. 

"Mislim da je bila veoma zanimljiva utakmica, Studentski centar je otvorio veoma dobro. Igraju inače veoma dobru košarku ove sezone, čestitam igračima i naravno treneru jer se vidi njegova ruka u tome kako taj tim izgleda. Izuzetno su agresivni i sa veoma jasnim idejama. Mi smo uspjeli da okrenemo utakmicu kad smo promijenili odbranu. Na kraju smo napravili tu bitnu razliku, Nakon što smo prvu četvrtinu izgubili sve tri naredne smo dobili i naravno da svaka utakmica do kraja i u ABA i u Evroligi nam je važna. Probaćemo da radimo i da se borimo do kraja", rekao je na startu Željko Obradović. 

Govorio je i o energiji svojih igrača i istakao je da je bilo teško oporaviti igrače i spremiti ih poslije duplog kola Evrolige i mečeva sa Baskonijom i Real Madridom.

"To je jedna od ključnih stvari. počeli smo sporo, ali onda se vidjela želja. Ipak smo u nekim momentima djelovali prilično sporo. Kod nekih igrača se vidi umor, ali izdržali su. Na tome zaslužuju čestitke", dodao je on. 

Posebno je istakao sjajnu utakmicu Balše Koprivice i istakao da mladi centar crno-bijelih poseduje kvalitet da i u Evroligi igra veću ulogu nego što je to sada slučaj. 

"Želio bih da istaknem drugo poluvrijeme Balše Koprivice koji je zaista odigrao izvanredno i ovi spoljni igrači koji su odigrali pametno u napadu gdje smo koristili kvalitet koji imamo i protok lopte je bio na onom nivou na kom bih volio da bude. On svaku priliku koju dobije u ABA ligi koristi i trebalo bi da shvati da ima kvalitet ne samo za ABA ligu nego i za Evropu. Od njega će zavisiti naravno. Velika je razlika način na koji je počeo utakmicu i kako je odigrao drugo poluvrijeme. Ogromna", završio je najtrofejniji evropski trener.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC