• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan podnosi krivične prijave: Poslije poraza od Reala stiglo hitno saopštenje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan je potvrdio da će podnijeti krivične prijave protiv pojedinih navijača.

 Partizan podnosi krivične prijave protiv navijača Izvor: MN PRESS

Partizan nije uspio da napravi iznenađenje i izgubio je od Reala u krcatoj Areni (88:76). Dvorana je bila puna, ali je bilo i nekoliko situacija koje su bacile sjenku na navijanje, zbog toga se hitno oglasio srpski klub i izdao saoptšenje.

"Nezakonite radnje bacile sjenku na spektakl, slijede krivične prijave", stoji kao naslov saopštenja i ističe da su "uočene nezakonite radnje zbog kojih su najavljene krivične prijave protiv počinilaca i da sve to predstavlja veliku prepreku u poslovanju kluba i čini veliku materijalnu štetu."

"Zbog toga, Partizan preuzima sljedeći korak: Na osnovu prikupljenih dokaza, klub će podnijeti krivične prijave protiv osoba koje su omogućile pojedincima ulazak u halu bez ulaznica, zatim osoba koje se bave proizvodnjom i prodajom falcifikovanih karata, osoba koje se bave nezakonitom preprodajom karata, kao i osoba koje se bave nezakonitom proizvodnjom i stavljanjem u promet robe sa logom i obilježjima Partizana", stoji na početku saopštenja.

Zatim se dodatno pojašnjava. "Iako je prema pravilima kluba strogo zabranjeno uvođenje gledalaca bez ulaznica, postoje dokazi da je ovo prekršeno od strane pojedinaca koji su zaposleni u Partizanu, Štark areni, kao i pripadnika privatnih i javnih organa zaduženih za bezbjednost. Ovo, kao i druga navedena djela za koja postoje dokazi su kažnjiva prema slovu zakona, a iznad svega predstavljaju nepoštovanje brojnih navijača koji pošteno plaćaju ulaznice. Igre atmosfera i rezultati su ponos mnogih, ali postoje i oni koji na tim temeljima nastoje da pribave nezakonitu korist i tome ćemo stati na put."

Istaknuto je na kraju da je klub akcijom "Da se svaka karta plati" platio 1,5 miliona evra poreza državi i da prodaja karata predstavlja značajan izvor prihoda."

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC