• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potop Srba u Evrokupu, ali imaju šansu za finale!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nije dobro krenulo za dva srpska trenera u polufinalu Evrokupa!

 Bešiktaš i London poraženi u polufinalu Evrokupa Izvor: Jakub Porzycki / AFP / Profimedia

Loše je počelo polufinale Evrokupa za srpske trenere! Izgubili su prve mečeve na gostujućem terenu i Dušan Alimpijević na klupi Bešiktaša i Petar Božić koji vodi London Lajonse.

Burg je savladao bešiktaš 86:74 u meču u kome su vodili tokom cijele utakmice. Kanađanin Ajzea Majk sa 16 poena i 6 skokova je pogurao svoj tim do pobjede, a Amerikanac Žakuan Luis je uz 14 poiena imao 5 asistencija. U sastavu Bešiktaša je Anhel Delgado bio fantastičan sa 15 poena i 16 skokova, dok je doskorašnji centar Crvene zvezde Marko Simonović upisao 14 poena uz tri skoka. I dobro poznati plej iz ABA lige Derek Nidam je bio dobar sa 13 poena i 5 asistencija.

Tim Petra Božića sa druge strane na gostovanju u Parizu nije imao nikakve šanse pa je ekipa domaćina dobila London Lajonse iako je tim iz Britanije bio mnogo bolji u posljednjih deset minuta igre. Na kraju je bilo 99:86. Ti Džej Šorts je u dresu Pariza blistao sa 23 poena, 7 asistencija i 6 skokova, Hifi je dodao 22 poena, a igrao je i nekadašnji košarkaš Partizana Banđa Si. Kod Lajonsa David Nvaba je dao 24 poena uz 5 skokova, a Gabrijel Olaseni je uz 15 poena dodao 5 uhvaćenih lopti. 

Revanši će se odigrati u petak, a tada na svom terenu ni Božić ni Alimpijević neće imati pravo na grešku pošto se polufinalna serija igra na dvije dobijene utakmice. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC