• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaustavite Drejmonda Grina: Amerikanac opet pravi skandale u NBA ligi! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatno ponašanje Grina, američkog reprezentativca i višestrukog NBA šampiona.

 Drejmond Grin pokušao da šutne igrača Bostona Izvor: Twitter/somedubvids/printscreen

Jedan od najvažnijih igrača Golden Stejt Voriorsa tokom godina u kojima su dominirali ligom u posljednje vrijeme mnogo češće privlači pažnju medija skandalima nego dobrim partijama. Drejmond Grin je uvijek imao problematičan temperament i čudan način ponašanja tokom utakmica, a jedan od poteza iz njegovog arsenala viđen je i na meču protiv Šarlota kada je pokušao da šutne u međunožje nekadašnjeg igrača Bostona Grenta Vilijamsa.

Iako na snimku djeluje da Vilijams igra čisto i bez namjere da povredi Grina, nešto je u njegovoj odbrani iznervirao košarkaša Voriorsa. Odlučio je da ga šutne nogom, a kako nije u tome uspio unio se u facu protivničkom košarkašu. Srećom, sudija je bio veoma blizu pa situacija nije eskalirala, ali je javnost još jednom vidjela da Drejmond Grin ne može da kontroliše svoju agresiju. Pogledajte šta je radio:

Ovo nije prvi put da se o Drejmondu Grinu priča zbog njegovih nesportskih poteza. Zapravo, sjajnog košarkaša prati glas da je "najprljaviji" igrač čitave NBA lige, a iza sebe već ima dvocifren broj incidenata. Na jednom od posljednjih nokautirao je centra Jusufa Nurkića, pa ga zatim u izjavama prozivao zbog toga.

Krajem prošle sezone Drejmond Grin je zgazio na grudi Domantasa Sabonisa, dok je Litvanac ležao na parketu. kasnije se pravdao da je uhvaćen za nogu i da nije imao gdje da je spusti, pa je morao na tijelo protivničkog igrača!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC