• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mora bez Obradovića na titulu! Zabranjeno mu je da sjedi na klupi u Superligi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener crno-bijelih zbog kazne neće moći da vodi ekipu u Superligi. U polufinalu sigurno, a zavisno od broja utakmica - možda i u finalu.

 Željko Obradović zbog kazne ne vodi Partizan u Superligi Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

KK Partizan vratiće se u Superligu Srbije bez trenera Željka Obradovića. On je u junu 2022. godine suspendovan sa četiri utakmice, što znači da će crno-bijeli sigurno biti bez njega u polufinalu, a potom bar i u jednom meču finala. A, postoji mogućnost da propusti i sve utakmice, jer će Partizan i Zvezda igrati od polufinala, a ono će, kao i finale, biti igrano na po dvije pobjede.

Zbog nedolaska na utakmicu protiv FMP-a u junu 2022, Partizan je kažnjen sa 600.000 dinara zbog "narušavanja ugleda KLS", kao i sa 12.000 dinara, a sankcija je izrečena i treneru kluba iz Humske. "Treneru Partizana Željku Obradoviću izriče se disciplinska mjera zabrane vršenja dužnosti trenera na četiri naredne utakmice takmičenja KLS", navodeno je tada u saopštenju lige.

Partizan će, ipak, definitivno prvi put igrati za titulu prvaka Srbije od 2021. godine. Crvena zvezda je aktuelni prvak Srbije i u kontinuitetu osvaja tu titulu od 2015, sa izuzetkom sezone 2019/20, u kojoj Superliga nije odigrana zbog korone. Crno-bijeli su posljednji put bili prvaci Srbije 2014. godine, a u prethodne dve sezone nisu učestvovali.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dule 'grobar'

"Partizan" treba za Srpsku ligu da potpiše ugovor na 10 dana sa A. Vučićem - on je svež trener, sigurno je imao sve desetke u trenerskoj školi koju je upisao pre 2-3 godine, kao i na PF-u gde je bio odlikaš, da ne kažem štreber, pa nešto računam, ako je već bolji pravnik od Šešelja, sigurno je i bolji trener od Žoca. Tako bismo sa Vučićem sigurno postali prvaci Srbije jer Vučić nigde i ničemu ne može da bude drugi...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC