• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željkov kazneni trening u Partizanu: Lekcija igračima - košarka se tako ne igra

Željko Obradović je pravo iz aviona odveo pojedine igrače na trening.

 Željko Obradović kazneni trening Izvor: TV Arena sport

Željko Obradović poslije važne pobjede protiv Budućnosti nije bio zadovoljan u Podgorici. Na konferenciji za novinare, oštro je poručio da će pojedine igrače u ponedjeljak odvesti na trening pravo sa beogradskog aerodroma. Na koga je mislio? I da nije očigledno da su Zek Ledej, Kevin Panter i Pi-Džej Doužer bili najbolji, iz jedne njegove poruke postalo je očigledno da misli na rezerviste.

"Učinak svih igrača sa klupe protiv Olimpijakosa bio je tri poena. Košarka ne može da se igra sa pet igrača. Igrači treba da shvate da nije samo koš košarka, već da ima mnogo segmenata igre u kojima mogu da pomognu i da učestvuju da ekipa izgleda dobro", opomenuo je Obradović.

Među rezervistima u "Morači", Aleksa Avramović ubacio je četiri poena za 19 minuta u igri, a poslije jedinog pogotka ljubimca Grobara iz igre, uz zvuk sirene na kraju druge četvrtine, dobio je lekciju kraj terena. "Žoc" ga je zadržao kraj klupe i odmah mu ukazao na detalj kojim nije bio zadovoljan. Slično je prošao i Smailagić u jednom trenutku,

Takođe, Ledejovim povratkom u timu iz Amerike manju minutažu dobio je i Alen Smailagić, koji je proveo na terenu u Podgorici sedam minuta i za to vrijeme uputio jedan šut ka košu. Ako je poenterski učinak ono što je "Žoc" između ostalog zamjerio klupi protiv Olimpijakosa, pretpostavka je da je i u Podgorici htio više od tandema starosjedilaca. Za razliku od njih, Danilo Anđušić nije ulazio u igru u "Morači", Uroš Trifunović je proveo na terenu četiri minuta i nije se "upisao", a sa dva poena za 13 minuta doprinio je Matuš Ponitka, dok je Balša Koprivica za isti period ubacio četiri.

Američka petorka Panter - Naneli - Doužer - Ledej - Kaminski doprinijela je Partizanovoj pobjedi protiv Budućnosti sa 77 od ukupno 89 poena. I izvjesno je da je Žoc i ovog ponedeljka ujutru ukazao na to igračima kojima nije dopustio odmor prije lekcije, sa izvučenim poukama iz Morače, a pred foto-finiš trke za plasman u Top 10 Evrolige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC