• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pao dogovor Željka i Partizana!? Tražio ugovor do 2029. godine, a evo koliko još ostaje

Izgleda da je pitanje trenutka kada će Partizan i Željko Obradović potpisati novi ugovor.

 Željko Obradović novi ugovor sa Partizanom Izvor: MN Press/© MN press, all rights reserved

U više navrata Željko Obradović je potvrdio da želi da ostane u Partizanu, dok je i predsjednik kluba Ostoja Mijailović naglašavao da oko toga ne postoji dilema, ali navijači su nestrpljivi i žele što pre da se ta formalnost riješi. Prema posljednjim informacijama, Željku Obradoviću je ponuđeno da produži ugovor na još tri godine, dok je sam trener istakao da je voljan da ostane još čak pet sezona u svom voljenom klubu, piše "Kurir".

Razlog zbog kog Obradović ipak dobija ugovor na tri godine je što je mandat predsjednika Ostoje Mijailovića kraći. Zato se razgovara o opciji da Obradović potpiše na tri godine, uz opciju na još dvije. Dakle, sigurno je da ostaje najmanje do ljeta 2027. godine, a za sada nije poznato da li uz njega ostaje i sportski direktor Zoran Savić.

"Ja ne vidim sebe nigdje sem u ovom klubu. Ili ću biti ovdje ili neću raditi. Mnogo je lako. E sad, kako će to da bude u nastavku to ćemo vidjeti", rekao je Željko Obradović u jednom od svojih izlaganja o ostanku u Partizanu.

Navijači su u više navrata na utakmicama Partizana tražili novi ugovor za Željka Obradovića, na šta je "Žoc" odgovorio uz osmijeh i potpisao je tablu, a Ostoja Mijailović je nedavno potvrdio da tu nema nikakvih problema.

 "Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bijele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem", rekao je Mijailović.

"Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvijek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije miješao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsjetim se gdje je Klub bio 2017. godine a gdje je danas", dodao je on.

Podsjetimo, Željko Obradović se vratio u Partizan u ljeto 2021. godine i od tada je za Partizanom osvojio jedan trofej, pehar ABA lige iz prošle sezone. Takođe, crno-bijeli su lane bili na korak od fajnal-fora Evrolige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC