• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović o Partizanovoj prosutoj pobjedi: Katastrofalne greške i gluposti

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener crno-bijelih oglasio se poslije poraza protiv Olimpijaosa

 Željko Obradović nakon bolnog poraza od Olimpijakosa Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Nakon što je Partizan bolno izgubio od Olimpijakosa, ispustivši vođstvo od 13 razlike u posljednjoj četvtini, trener crno-bijelih Željko Obradović održao je jednu od najkraćih konferencija za novinare. Upitan da li su rezervisti podbacili, "Žoc" je donekle saglasio, mada je imao i šta da doda. "Ima istine da starteri nisu imali pomoć sa klupe, ali izgubili smo katastrofalnim greškama, odlukama poslije kojih su nas pretrčali i svaki put su imali lake poene. Nije u pitanju bio energetski pad, već glupo izgubljene lopte u tom periodu. Ako vodiš 13 razlike pred zadnju četvrtinu, to je ogromna prednost, treba da igraš pametno i da nastaviš da kažnjavaš odbranu na isti način, a mi to nismo radili".

Da li će i ubuduće koristiti Bruna Kabokla i Frenka Kaminskog u tandemu? "Kaboklo se nije pozicionirao dobro, kada imaš (visinsku) prednost kroz cijelu utakmicu, a oni su igrali sa četiri malih igrača, zbog čega smo imali i veliku prednost u skokovima. I kad smo promašivali imali smo ofanzivni skok i nismo to materijalizovali. A sigurno će biti jedna od varijanti da igraju Kaboklo i Kaminski zajedno. Kako će to da izgleda, vidjećemo".

Kada više nije bilo pitanja, Obradović je sam dodao jedno: "Naravno, moram uvijek da kažem ono što je mnogo važno, to je podrška ovih ljudi. Hvala im još jednom, fantastična atmosfera, najvjerniji su, vjeruju u nas i hvala im na tome najiskrenije, ne odužujemo im se na pravi način".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC