• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zna koliko je važno! Željko Obradović se oglasio pred derbi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovog vikenda crno-bijeli mogu da osiguraju drugo mjesto na tabeli ABA lige. Željko Obradović opominje da neće biti lako.

 Partizan gostuje Budućnosti u ABA ligi Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan u nedjelju uveče gostuje Budućnosti u "Morači" (19.30 časova), u utakmici koja će pobjedniku osigurati drugu poziciju na tabeli ABA lige pred plej-of. Trener crno-bijelih Željko Obradović je veče pred utakmicu govorio o značaju tog izazova u Podgorici.

"Znamo da je utakmica veoma značajna za nas i Budućnost, pobjednik osigurava drugu poziciju. Probali smo ova dva dana da se spremimo. Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima. Na nama je da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", rekao je Obradović.

Partizan je ove nedjelje doživio bolan poraz u Evroligi protiv Olimpijakosa u Štark areni, dok je domaćin imao predah još od iznenađujućeg poraza na gostovanju FMP-u. O toj, različitoj pripremi za meč govorio je centar Partizana, Balša Koprivica. On je imao značajnu ulogu u prošlom kolu ABA lige, kada je Partizan takođe igrao u "Morači" i pobijedio Studentski centar.

"Najbitnija utakmica ove sezone u ABA ligi, definitivno. Budućnost nije imala meč desetak dana, vjerujem da su imali priliku da se dobro pripreme za nas, mi imamo nekoliko dana da se pripremimo. Očekujemo dobru atmosferu."

Poslije borbe za drugo mjesto, Partizan će u posljednjem kolu dočekati Zadar u ponedjeljak, 8. aprila, a Budućnost će u petak, 5. aprila, igrati protiv Studentskog centra. Uoči međusobnog meča u nedjelju, važno je naglasiti to da je Partizan u prvom dijelu sezone pobijedio 96:83.



Standings provided by Sofascore

Pogledajte

00:49
Željko Obradović
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC