• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović o Partizanovoj borbi za Top 10 Evrolige: "Sada čekamo druge!"

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih oglasio se poslije pobjede protiv Albe.

 Željko Obradović o utakmici Alba Partizan  Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio Albu u Berlinu i ostao u igri za plasman u Top 10 Evrolige. Za to će mu biti potrebno da Fenerbahče u petak pobijedi Efes kod kuće, a onda i da crno-bijeli savladaju uzdrmanu Valensiju.

Poslije meča u Berlinu, pred velikim brojem navijača crno-bijelih, trener Željko Obradović pohvalio je i svoj tim i pristalice crno-bijelih.

"Znali smo koliko je ovo važna utakmica za nas. Naši igrači su izašli na teren sa velikom željom, što se i vidjelo s obzirom na to da su se igrači borili za svaku loptu, bacanjem na parket. To znači da je prisutna velika želja i agresivnost da se ova utakmica pobijedi. Važna pobeda, naravno, ali utakmica je bila onakva otprilike kao i naša sezona, gore-dole. Na kraju smo uspjeli da odigramo pametno i u završnici da dobijemo utakmicu, što je i najvažnije. Sada čekamo druge rezultate i imamo gostovanje ekipe Valensije gjde ćemo vidjeti koliko će nam eventualno ta pobjeda značiti za potencijalni plasman u plej-in. Ono što bih volio da kažem, a to je da nas čini ponosnim ono što smo i večeras doživjeli od strane naših navijača. Partizan ne samo da je najgledaniji tim kada se igra kući, nego i najgledaniji tim kada se igra na strani. Ponovo je ogroman broj navijača došao, ne vjerujem da su samo iz Berlina nego da su i iz ostalih zemalja i okolinih gradova Njemačke. Hvala im zaista na tome", istakao je Obradović na konferenciji za novinare.

Partizan će posljednji meč u ligaškom dijelu odigrati sledećeg petka, protiv Valensije, pred svojim navijačima u Beogradskoj areni.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC