• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda oslabljena ide u Tursku! Loše vijesti za Partizan, oglasio se Sferopulos: Igramo za nas, ne druge!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda neće imati sve igrače na raspolaganju za meč sa Efesom u 34. kolu Evrolige.

 KK Crvena zvezda oslabljena protiv Efesa Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Crvena zvezda putuje u Istanbul, gdje je u četvrtak (19.30) očekuje duel sa Efesom, posljednji u ovoj sezoni Evrolige. S obzirom na to da je Zvezda još prije nekoliko nedjelja ostala bez šanse da prođe u doigravanje, ovaj meč za nju nema pretjerano važan rezultatski značaj, ali i te kako ima za Efes i košarkaše Partizana.

Ukoliko bi Zvezda pobijedila Efes, ponovo bi se probudila Partizanova nada da može u plej-in u slučaju pobjede nad Valensijom u 34. kolu u Beogradu (petak, 20.30). Ipak, već su i trener Željko Obradović i predsjednik kluba Ostoja Mijailović "digli ruku" da je moguće da dođe do velikog buđenja Zvezde u Istanbulu, dok je sada i trener Janis Sferopulos objavio da će ekipa biti značajno oslabljena na gostovanju.

Prema riječima Grka, bar trojica nisu na raspolaganju. "Nikola Topić još uvijek nije trenirao, samo je individualno u nekoj mjeri. Radi na snazi i mišićima. Dejan Davidovac je bolestan, vidjećemo sutra na treningu hoće li igrati. Stefan Lazarević je povrijedio ahilovu tetivu. Sutra na treningu ću vidjeti ko je spreman da igra", poručio je Sferopulos u razgovoru sa novinarima.

Ostaje da se vidi da li će igrati Miloš Teodosić, kao i drugi igrači koji su tokom sezone "vukli" povrede, ili će ovo biti prilika za dokazivanje onima koji nisu imali preveliku minutažu: "Trej Tompkins je na raspolaganju za Efes, ponovo je trenirao. Treba mu vremena da vrati ritam utakmica. Sa medicinske tačke je spreman", objasnio je Sferopulos koji poručuje da ne razmišlja o tome šta treba Partizanu, samo o Zvezdi.

"Mi ćemo igrati za nas, nećemo igrati za druge, iako ih respektujemo. Za nas je meč važan, nevezano za druge. Spremni smo za plej-of ABA lige, ali prvo smo fokusirani na meč sa Efesom. Imaju pun roster, sjećamo se prve runde, imali su mnogo povreda. Moramo se boriti sa svim snagama, da budemo pametni i pratimo plan. Imaju mnogo kvalitetnih i dobrih igrača koji mogu da te iznenade na mnogo načina. Moramo biti koncetrisani. Znamo da su u dobrom momentumu, ali ćemo dati sve od sebe", zaključio je trener crveno-bijelih.

Anketa

Da li vjerujete da Partizan može do plej-ina Evrolige?

  • Može sigurno!

    26.19% (11)

  • Može, ali svakako neće proći u plej-of

    7.14% (3)

  • Teško, propustio je previše prilika

    21.43% (9)

  • Nema šanse

    45.24% (19)

Da li vjerujete da Partizan može do plej-ina Evrolige?

Rezultati

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC