• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl Nikole Jokića prije početka utakmice! Navijači se smijali, košarkaši ostali u čudu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji igrač NBA lige pokazao da pored spektakla na terenu može da ponudi šou i prije nego što meč počne.

 nikola jokic se glupirao prije pocetka nba utakmice video snimak Izvor: Twitter/ESPN/printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom je bio najolji akter NBA meča na kojem je nastupio - u derbiju Zapadne konferencije koji bi mogao da odluči ko će biti prvi nosilac u plej-ofu, Denver je savladao Minesotu (116:107), a centar iz Sombora odigrao jedan od najboljih mečeva u sezoni. Postigao je 41 poena, imao 11 skokova i sedam asistencija, a stigao je i da se zabavlja na terenu. Zapravo, to je radio i prije utakmice!

Kada je stao na centar terena da bi se protiv francuskog centra Rudija Gobera borio za loptu na početku utakmice, Jokić je napravio spektakl. Čak pet puta je skočio prije nego što je sudija podbacio loptu - u šoku su bili njegovi saigrači i protivnici, a navijači u hali i pored televizora smijali su se potezima centra koji će na kraju sezone po treći put osvojiti MVP nagradu u ligaškom dijelu sezone. Pogledajte kako je to izgledalo:

Kada je trebalo stvarno da se skače za loptu, Nikola Jokić nije bio u dobrom ritmu. Tek je doskočio i nije mogao ponovo da se odrazi, pa je Gober lako došao do lopte i osvojio prvi napad za Minesotu. Ipak, to im nije mnogo pomoglo tokom meča - Denver je u finišu treće i početkom četvrte dionice napravio veliki preokret koji bi mogao da bude ključan pred doigravanje.

Aktuelni šampioni NBA lige sada imaju skor 56-24 i sami odlučuju o poziciji koja garantuje domaći teren kroz čitavo doigravanje. Odmah iza su ekipe Minesote i Oklahome (55-25), ali ukoliko Denver pobijedi preostala dva meča u ligaškom dijelu sezone - protiv San Antonija i Memfisa - moraće da se zadovolje drugim i trećim mjestom na Zapadu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC