• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svuda me blokirao, pričao da sam loša osoba! Matijas Lesor prozvao Čovića: Učinio mi uslugu

Matijas Lesor je odgovorio na komentare Nebojše Čovića o njemu.

 Matijas Lesor odgovorio Čoviću Izvor: MN Press/Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Matijas Lesor je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2017/18, a potom se tri godine kasnije vratio u Srbiju i obukao dres Partizana. Navijači mu to nisu oprostili i započeto je međusobno "peckanje" koje je kulminiralo na poslednjoj utakmici koju je odigrao u Beogradu kao član Panatinaikosa. Na uvrede sa tribina, Lesor je odgovorio "komentarom o džungli" koji je naljutio navijače, dok je potom stigao i komentar predsjednika Crvene zvezde Nebojše Čovića.

"Da je Dušan Alimpijević bio slobodan, njega bismo doveli. Ali svjesni ste nepravde kako je on prošao, zahvaljujući nerezonskim potezima Matijasa Lesora, nekadašnjim našim igračem koji je sada osvjedočeni mrzitelj Zvezde, što mi je zaista žao", rekao je Nebojša Čović u emisiji "U obruču" na TV Arena Sport, a čini se da je njegov komentar stigao i do Lesora.

"Presmiješno. Lik priča kao da nije pokušao da me blokira svuda u Evropi pričajući svima da sam loša osoba, loš saigrač, slijepac i ko zna još kakva s***a kojih god možete da se sjetite. Imao sam samo 22 godine, a on je pokušao da mi s***e karijeru. Na kraju mi je učinio uslugu", napisao je Matijas Lesor na svom Tviteru na kome je inače veoma aktivan, a na kome je "prozvao" Zvezdu i nakon teškog poraza od Efesa u Istanbulu.

U posljednjem intervjuu, Lesor je ispričao i kako mu se karijera promijenila odlaskom u Partizan gdje je najviše naučio iz poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća 2022. godine u Nišu.

"Razbili su nas taj meč jedno 20 razlike. Vidim da je kapiten plakao, trener je plakao, shvatio sam koliko je to važno za njih. Igrao sam prije toga za Zvezdu u finalu Kupa i izgubili smo i nije bilo istih takvih emocija. Kada sam opet izgubio sa Partizanom, navijači su stajali pola sata i plakali su pjevali su. Vidjelo se da su povrijeđeni. Zato sam stao uz njih. Drugi navijači bi ti zviždali i tražili da skineš dres, a oni su shvatili da smo povrijeđeni i da nam treba pomoć. Shvatio sam da su nešto posebno. I shvatio sam da ove ljude ne smijem da iznevjerim više jer će biti uz mene bez obzira na sve", ispričao je Lesor u podkastu Čime Monekea.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC