• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman pravio šou, Dora se smijala! Hit reakcija ljepotice dok trener maše pesnicama! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Grkinja Dora Panteli i Turčin Ergin Ataman u centru pažnje nakon meča Evrolige između Panatinaikosa i Makabija.

 Ergin Ataman magao pesnicama ispred Dore Panteli Izvor: Twitter/Euroleague/printscreen

Drugi učesnik Fajnal-fora u tekućoj sezoni Evrolige je Panatinaikos, pošto je grčki tim u petom meču četvrtfinala pred svojim navijačima savladao Makabi. Pobjedu je pratilo veliko slavlje Matijasa Lesora i potpisivanje novog ugovora Kendrika Nana, ali i spektakl koji je Ergin Ataman napravio pred Dorom Panteli, najljepšom novinarkom u evropskoj košarci.

Trofejni turski trener našao se u kadru sa ljepoticom dok je davao izjavu poslije pobjede, ali je uspio da bude u centru pažnje čak i u takvom društvu! 

"Čestitam Makabiju, zaslužuju poštovanje, igrali su veoma čvrsto u ovoj seriji. Imali smo sjajnu godinu, zaslužili smo ovaj plasman. Bili smo drugi u ligaškom dijelu, izgubili smo prvi meč, ali ne i samopouzdanje", rekao je Ataman i zatim napravio šou: "Želim da pokažem pesnice cijelom svijetu, svijetu koji nas je podržavao, Turcima, cijeloj Evropi, sada ćemo biti kandidati za titulu u Evroligi, Idemo!"

Dora nije znala kako da odreaguje dok je Ergin Ataman oko nje mlatarao rukama i čitavom svijetu pokazivao pesnice. Pokušala je da se izmakne, malo povuče u stranu i izgubi iz kadra, ali u tome nije uspjela. Preostalo joj je samo da se nasmiješi u kameru, pa o njenom osmijehu dok Ataman drži pesnice u vazduhu danas priča čitava košarkaška Evropa.

Inače, Dora Panteli je već godinama jedno od najprepoznatljivijih lica evropske košarke. Ona je često prisutna na košarkaškim mečevima Panatinaikosa i Olimpijakosa u Evroligi, a svojevremeno je i sama imala igračku karijeru. Danima u profesionalnom sportu može da zahvali za besprijekornu liniju i duge noge, koje privlače pažnju kada god je u kadru. Pogledajte kako izgleda:

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC