• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki Vrbas osvaja trofej po trofej, a na kraju sezone ide u Rusiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igrači Košarkaškog kluba invalida Vrbas imaće puno izazova u tekućem mjesecu.

 KKI Vrbas Izvor: Promo/KKI Vrbas

Već u nedjelju, 12. maja odigraće posljednju utakmicu u Premijer ligi BiH protiv Bosne iz Zenice kada će se obaviti i promocija desete jubilarne i uzastopne titule. Ovaj ligaški meč biće odigran u banjalučkoj Sportskoj dvorani „Obilićevo“ sa početkom u 13.30 časova.

"Rezultat je u drugom planu, jer smo titulu ranije obezbijedili, ali sam ubijeđen da ćemo i ovog puta sezonu okončati bez poraza. Na grb smo prišili prvu zvjezdicu, i moram istaći da sam izuzetno ponosan na sve svoje igrače sa kapitenom Biljanom Nedić na čelu. Želim ovim prilikom da im čestitam s obzirom da su na terenu pokazali da su stvarno najbolji. Ujedno pozivam sve navijače i ljubitelje ovog sporta da dođu u dvoranu „Obilićevo“ i da uživaju u još jednoj dobroj utakmici", rekao je Marinko Umičević, predsjednik ovog trofejnog sportskog kolektiva.

Šest dana kasnije, tačnije 18. maja u Ljubljani, igrače Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ čeka finale NLB lige koje igraju protiv uvijek neugodnog KIK „Zmaj“. Biće ovo repriza prošlogodišnjeg finala u kojem su tada više sreće imali igrači iz Gradačca, a u redovima Banjalučana vjeruju da će se sada radovati.

"Iskreno se nadamo da ćemo ovog puta mi pobijediti i da ćemo po osmi put prigrabiti i ovaj pehar. To bi za nas bila velika stvar, i tako bismo na najbolji način krunisali sezonu u kojoj ćemo imati priliku da osvojimo i Kup BiH, dok smo nešto ranije uzeli Kup Republike Srpske. Svi smo puni optimizima i očekujemo da će ovo biti naša jedna od najuspješnijih sezona od postojanja kluba", naglasio je Umičević.

Kao šlag na tekuću sezonu koja je na izmaku trebao bi biti odlazak u daleku Rusiju.

"Pozvani smo od predsjednika Ruske košarkaške federacije Andreja Kirilenka da učestvujemo na jakom turniru u Kazanju gdje bi nam domaćin bio naš bratski klub „Krila Barse“. Imamo podršku premijera Radovana Viškovića, a ovih dana očekujemo i zvaničnu pomoć predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Odlazak je još pod upitnikom, ali se iskreno nadamo da ćemo 26. maja krenuti put Kazanja", zaključio je Umičević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC