• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LESOR SE OGLASIO PORUKOM ZA ZVEZDU! Francuz pred derbi okačio sliku saigrača iz Partizana!

Autor Dušan Ninković

Francuski košarkaš poslao poruku iz Atine, a mnogi je povezali sa utakmicom Zvezde i Partizana.

 Lesor objava pred derbi ABA lige Izvor: MN PRESS

Srbija, region i Evropa sa mnogo pažnje pratiće završnicu ABA lige u kojoj će Crvena zvezda imati prednost domaćeg terena protiv Partizana, a samo šampion biti siguran učesnik Evrolige za narednu sezonu. Finalna serija počinje u ponedjeljak uveče, a gledaće se i u Grčkoj, gdje ove sezone nastupa Matijas Lesor, nekadašnji igrač oba beogradska tima.

Francuski centar prvo je nosio dres Crvene zvezde, a zatim i Partizana za koji ga vežu daleko ljepše uspomene. Prethodne sezone je u crno-bijelom dresu bio jedan od najboljih igrača Evrolige, a njegovi supruga i sin često su u centru pažnje na društvenim mrežama zbog podrške koju pružaju crno-bijelima. Pred prvi meč finala podrškom se, ali na način neprimjeren sportisti, oglasio i sam centar Panatinaikosa!

On je na svom Instagram storiju objavio fotografiju Jama Madara iz prethodne sezone, u trenucima kada izraelski plejmejker pokazuje srednje prste na obe ruke navijačima Crvene zvezde. Po riječima francuskog košarkaša, ta fotografija oslikava njegovo trenutno raspoloženje, a mnogi su odmah povezali da igrač grčkog tima aludira na meč koji će se igrati u Beogradu. Pogledajte fotografiju:

Izvor: Instagram/thiaslsf/printscreen

Lesor je u prethodnom periodu nekoliko puta pričao o vremenima koje je proveo u redovima Crvene zvezde i Partizana. Prvo je ušao u manji sukob sa predsjednikom crveno-bijelih Nebojšom Čovićem, koji ga je pecnuo tokom jednog televizijskog gostovanja. Francuz je želio da iznese svoju verziju priče, ali i da objasni kako je sebe pronašao kada je obukao dres Zvezdinog najvećeg rivala.

Pored Crvene zvezde Matijas Lesor je u karijeri igrao još i za Šalon, Nanter, Malagu, Bajern, Monako, Makabi i Panatinaikos, čiji je trenutno član. Sa grčkim timom, pod komandom Ergina Atamana, stigao je do Fajnal-fora Evrolige što mu je prethodne sezone za dlaku izmaklo u dresu Partizana. 

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:49
Matijas Lesor navijaci Partizana
Izvor: MONDO/Uroš Arsić
Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC