• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Pioniru ništa nije ubacivano, bolji je pobijedio: Džejms Naneli traži jednako poštovanje za Crvenu zvezdu

Partizanov šuter oglasio se pred derbi u kojem crno-bijeli imaju apsolutni imperativ pobjede.

 Džejms Naneli o trećoj utakmici sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Džejms Naneli, jedan od lidera Partizana u seriji protiv Zvezde, apelovao je na navijače crno-bijelih da se sportski i fer ponašaju u nedjelju, u trećoj utakmici finala ABA lige (20.30 časova, Beogradska arena).

"Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedjelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odnio pobjedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobjednika odluči na terenu", istakao je Naneli.

Džejms Naneli obilježio je svojim šuterskim naletom prvi meč finala, jer je u njemu ubacio 27 poena, šest trojki iz debet pokušaja, a njegov inspirisani nastup ostao je nenagrađen velikom Partizanovom pobjedom. U drugoj utakmici nije uspio da ponovi takav "rafal" (samo dva poena, oba sa linije penala), a nakon nekoliko dana odmora u nedjelju će sa saigračima zaigrati za odbranu domaćeg trenera i za produženje serije.

Ako Partizan pobijedi, zakazaće četvrtu utakmicu i u njoj će takođe u Beogradskoj areni pred svojim navijačima dočekati Zvezdu u utorak od 18 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC