• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Aco Petrović, kod njega je Kaboklo pobjegao iz Partizana

Bruno Kaboklo je na svoju ruku napustio Partizan, pošto je selektor Brazila Aco Petrović objasnio da je imao obavezu da se pojavi na pripremama kada se završi srpsko prvenstvo.

 Petrović o Kaboklu Izvor: Printscreen/Twitter/Aco Petrović

Bruno Kaboklo iznenada je napustio Partizan pred finalnu seriju Košarkaške lige Srbije (KLS) sa Crvenom zvezdom, a ubrzo se saznalo da je u Sjedinjenim Američkim Državama, sa reprezentacijom Brazila. Partizan ističe da Kaboklo nije dobio nikakvu dozvolu da ode pred mečeve sa Crvenom zvezdom i najavljuje da se protiv njega sada vodi disciplinski postupak, dok se sada oglasio i Aleksandar Petrović.

Novi selektor Brazila reagovao je zbog opšte pometnje i pokušao je da objasni situaciju sa Kaboklom: "S obzirom na novonastalu situaciju sa Kaboklom i Partizanom, mogu vas da vas informišem da on i Jago imaju obavezu javiti se na pripreme brazilske reprezentacije, isti dan a po završetku obaveza u srpskom prvenstvu", napisao je hrvatski trener.

Podsjetimo, Aco Petrović je u aprilu opet sjeo na klupu Brazila i pokušaće da sa ovom reprezentacijom ponovo ode na Olimpijske igre. Brazilci igraju kvalifikacioni turnir sa Crnom Gorom i Kamerunom, odnosno Letonijom, Gruzijom i Filipinima koji su u drugoj grupi.


Prethodno je Bruno Kaboklo imao sličnu situaciju uoči dolaska u Partizan, kada ga je "jurila" Venecija, dok u izjavi nakon pobjede nad Megom ništa nije naslućivalo da će napustiti redove crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC