• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi kontakti su uspostavljeni - Petrović se slikao sa Kaboklom i Jagom: Zaigraće ponovo zajedno

Aco Petrović ponovo je preuzeo reprezentaciju Brazila i već se vidio sa brazilskim košarkašima iz redova Partizana i Crvene zvezde.

 Bruno Kaboklo i Jago dos Santos ponovo u dresu Brazila Izvor: Twitter/petrov_aco

Bruno Kaboklo i Jago dos Santos ponovo će zaigrati zajedno u reprezentaciji Brazila. Njih dvojica biće među predvodnicima nacionalnog tima u pokušaju da se ekipa domogne Olimpijskih igara u Parizu. Potvrdio je to novi-stari selektor Aco Petrović.

Čuveni košarkaš i trener ponovo je sjeo na klupu reprezentacije Brazila i prvo je došao u Beograd i razgovarao sa članovima "vječitih". U jedom beogradskom restoranu bio je sa plejmejkerom Crvene zvezde i centrom Partizana. "Prvi kontakti su uspostavljeni", napisao je Petrović uz zajedničku fotografiju.

Petrović će pokušati da odvede tim na Igre, zajedno sa Tijagom Spliterom koji će biti u njegovom štabu. Hrvat je već vodio ekipu od 2017. do 2021. godine. Ekipu čeka kvalifikacioni turnir u Letoniji gdje će pokušati da izbore vizu za Pariz. Nalaze se u grupi sa Kamerunom i Crnom Gorom, dok su u drugoj grupi Letonija, Gruzija i Filipini. Samo pobjednik ide na Olimpijske igre. Već je poznato da će pobjednik tog turnira igrati u grupi B sa Francuskom, Njemačkom i Japanom.

Cilj je jasan i on sam zna zašto je doveden, očigledno je da kao važan faktor u svemu tome vidi Bruna i Jaga. "Srećan sam što sam se vratio na klupu Brazila. Sada je vrijeme da se fokusiramo na kvalifikacioni turnir u Letoniji i da se izborimo za mjesto na Olimpijadi", poručio je Aco.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC